Ухвала
від 05.09.2024 по справі 684/264/22
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 684/264/22

Провадження № 2/684/2/2024

05 вересня 2024 року селище Стара Синява

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючої судді Галиш І.Б.,

за участі секретаря с/з Гонти Н.І.,

прокурора ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом керівника Летичівської окружної прокуратури Сухореброго С.А. в інтересах держави в особі Старосинявської селищної ради до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

Керівник Летичівської окружної прокуратури Сухоребрий С.А., звернувся до суду з позовом, в інтересах держави в особі Старосинявської селищної ради до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки.

Ухвалою судді Старосинявського районного суду від 25 серпня 2022 року відкрито провадження у вказаній справі, розгляд справи вирішено здійснювати за правилами загальногопозовного провадження.

Ухвалою Старосинявського районного суду від 17 листопада 2022 року зупинено провадження у даній справі до припинення перебування відповідача ОСОБА_2 у складі Збройних Сил України або інших утворених відповідно до закону військових формувань, що переведені на воєнний стан.

30 липня 2024 року ухвалою судді Старосинявського районного суду поновлено провадження у даній цивільній справі та призначено підготовче судове засідання.

У підготовчому судовому засіданні прокурор позовні вимоги підтримав, просив задовольнити в повному обсязі та призначити розгляд справи по суті.

Представник Старосинявської селищноїради у підготовче судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомлений про день та час судового засідання, однак попередньо подав заяву про розгляд справи без його участі.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області у підготовче судове засідання не з`явився, попередньо подав суду відзив, в якому викладено клопотання про розгляд справи без його участі.

Відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 у підготовче судове засідання повторно не з`явилися, не повідомивши суд про причини неявки, хоча про день та час підготовчого засідання повідомлені судом належним чином.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, інших заяв та клопотань не надходило.

Предствником відповідача ГУ Держгеокадаструу Хмельницькійобласті у встановлений строк подано відзив на позов з відповідними доказами, інших клопотань не надходило.

В підготовчому засіданні судом здійснено усі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає, спір в підготовчому засіданні не врегульовано.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене,суд приходитьдо висновкупро необхідністьзакриття підготовчогозасідання тапризначення справидо судовогорозгляду посуті увідкритому судовомузасіданні.

Керуючись ст.ст. 197-200 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження у справі закрити.

Цивільну справу за позовом керівника Летичівської окружної прокуратури Сухореброго С.А. в інтересах держави в особі Старосинявської селищної ради до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки призначити до розгляду по суті на 14 год 30 хв 24 вересня 2024 року у судовому засіданні в приміщенні Старосинявського районного суду Хмельницької області (селище Стара Синява, вул. Грушевського, 53).

Про час та місце розгляду справи повідомити сторони у визначеному законом порядку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Галиш І.Б.

СудСтаросинявський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення05.09.2024
Оприлюднено06.09.2024
Номер документу121393515
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —684/264/22

Рішення від 22.10.2024

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 05.09.2024

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 17.11.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.10.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні