Ухвала
від 30.11.2022 по справі 214/3560/21
САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 214/3560/21

2/214/863/22

У Х В А Л А

Іменем України

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

30 листопада 2022 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Ковтун Н.Г.,

за участю:

секретаря судового засідання Фартушної Є.К.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні, у місті Кривому Розіцивільну справу за позовною заявою Органу опіки та піклування виконкому Саксаганської районної у місті ради (м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (м. Кривий Ріг, вул. Павла Глазового, 4а), про відібрання у матері малолітніх дітей без позбавлення батьківських прав, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовною заявою Органу опіки та піклування виконкому Саксаганської районної у місті ради (м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (м. Кривий Ріг, вул. Павла Глазового, 4а), про відібрання у матері малолітніх дітей без позбавлення батьківських прав, за правилами загального позовного провадження.

Представник Органу опіки та піклування виконкому Саксаганської районної у місті ради надіслала до суду уточнену позовну заяву, в якій просить суд постановити рішення про позбавлення батьківських прав гр. ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Стягнути з відповідачки аліменти на утримання малолітньої дитини ОСОБА_2 у розмірі 1/3 частини з усіх видів доходів громадян, але не менше 50% від прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку на користь державного закладу, в якому буде перебувати дитина, або опікуна. Накласти заборону на відчуження майна у вигляді житла за адресою: АДРЕСА_1 до досягнення повноліття дитиною ОСОБА_2 , право користування яким мають малолітні діти.

Відповідно до п.3 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд у разі необхідності заслуховує уточнення позовних вимог та заперечень проти них та розглядає відповідні заяви.

В підготовче засідання учасники по справі не з`явились.

Неявка сторін у підготовче судове засідання не перешкоджає здійсненню підготовчого провадження відповідно до ч. 1 ст.198, ч. 1 ст.223 ЦПК України.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши уточнену позовну заяву суд ухвалив прийняти до розгляду уточнений позов Органу опіки та піклування виконкому Саксаганської районної у місті ради (м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (м. Кривий Ріг, вул. Павла Глазового, 4а), про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини та про накладення заборони на відчуження майна у вигляді житла.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

За результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду уточнений позов Органу опіки та піклування виконкому Саксаганської районної у місті ради (м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Криворізький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (м. Кривий Ріг, вул. Павла Глазового, 4а), про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, накладення заборони на відчуження майна у вигляді житла.

Закрити підготовчепровадження тапризначити справуза позовноюзаявою Органуопіки тапіклування виконкомуСаксаганської районноїу містіради до ОСОБА_1 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору Криворізькийміський центрсоціальних службдля сім`ї,дітей тамолоді пропозбавлення батьківськихправ,стягнення аліментівна утриманнянеповнолітньої дитини,накладення заборонина відчуженнямайна увигляді житла,за правиламизагального позовногопровадження досудового розглядупо сутіна 11годину 45хвилин 17січня 2023року взалі судовогозасідання №6 Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, розташованому по вул. Демиденка, 6а, в м.Кривому Розі, Дніпропетровській області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Г. Ковтун

Дата ухвалення рішення30.11.2022
Оприлюднено05.12.2022
Номер документу107643747
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —214/3560/21

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

Ухвала від 17.01.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ковтун Н. Г.

Ухвала від 30.11.2022

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ковтун Н. Г.

Ухвала від 21.07.2021

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Євтушенко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні