Ухвала
від 06.12.2022 по справі 598/878/21
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/878/21

провадження № 2/598/49/2022

УХВАЛА

"06" грудня 2022 р. Збаразький районний суд Тернопільської області

в складі: головуючої судді Щербатої Г.Р.

секретаря Шевчук Н.П.

розглянувши у письмовому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Збаражі справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Збаразька міська рада Тернопільської області, про виділ реальної частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що є у спільній частковій власності,

встановив:

Позивач ОСОБА_1 звернулася в суд із позовом до відповідачки ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Збаразька міська рада Тернопільської області, про виділ реальної частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що є у спільній частковій власності.

Ухвалою Збаразького районного суду Тернопільської області від 13 жовтня 2021 року справу призначено до розгляду за правилами загального позовного провадження, з підготовчого судового розгляду.

Ухвалою Збаразького районного суду Тернопільської області від 06 травня 2022 року замінено неналежну сторону - третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Залужанську сільську раду Збаразького району Тернопільської області на належну сторону - третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Збаразьку міську раду Тернопільської області,

Ухвалою Збаразького районного суду від 05 липня 2022 року у даній справі призначена судова комплексна будівельно-технічна та земельно-технічна експертиза, в зв`язку з чим було зупинено провадження у справі.

14.11.2022 року на адресу суду надійшли матеріали вищевказаної цивільної справи без виконання ухвали суду від 05 липня 2022 року щодо проведення земельно-технічної експертизи, по причині не проведення оплати експертизи, та висновок судової будівельно-технічної експертизи.

Учасники в судове засідання не з`явилися, хоча належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, однак їх неявка не перешкоджає вирішенню судом питання про поновлення провадження в справі.

Оскільки, особи, які беруть участь у справі в судове засідання не з`явилися, про дату, час і місце розгляду справи були повідомлені належним чином, тому відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, суд вважає можливим проведення розгляду справи без здійснення фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Суд вивчивши матеріали справи, вважає за необхідне поновити провадження в справі, та продовжити її розгляд у підготовчому судовому засіданні, оскільки усунуті обставини, що викликали зупинення провадження у справі.

Керуючись ст. 254 ЦПК України, суд,

постановив:

Поновити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору,Збаразька міськарада Тернопільськоїобласті,про виділреальної часткижитлового будинкуз надвірнимибудівлями таспорудами,у підготовчому судовому засіданні 27 січня 2023 року о 13 год.

В судове засіданні викликати сторони по справі.

Суддя Галина ЩЕРБАТА

СудЗбаразький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення06.12.2022
Оприлюднено08.12.2022
Номер документу107719743
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —598/878/21

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 04.07.2022

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 05.05.2022

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 13.10.2021

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні