Ухвала
від 25.04.2023 по справі 598/878/21
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/878/21

провадження № 2/598/20/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"25" квітня 2023 р. Збаразький районний суд Тернопільської області

в складі: головуючої судді Щербатої Г.Р.

секретаря Казмірук Н.Г.

розглянувши у письмовому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Збаражі справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Збаразька міська рада Тернопільської області, про виділ реальної частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що є у спільній частковій власності,

встановив:

Позивач ОСОБА_1 звернулася в суд із позовом до відповідачів ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Збаразька міська рада Тернопільської області, про виділ реальної частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що є у спільній частковій власності.

Від представника позивача адвоката Ізай Р.О. на адресу суду надійшло клопотання про розгляд справи у відсутності позивача тва її представника та залишення позову без розгляду.

Від представника відповідача адвоката Свиріпи В.З. на адресу суду надійшло клопотання про розгляд справи у відсутності сторони відповідача, щодо вирішення питання про залишення позову без розгляду покладаються на розсуд суду.

Оскільки, особи, які беруть участь у справі в судове засідання не з`явилися, про дату, час і місце розгляду справи були повідомлені належним чином, тому відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, суд вважає можливим проведення розгляду справи без здійснення фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення заяви без розгляду.

За наведених обставин суд вважає за необхідне залишити позовну заяву без розгляду.

Керуючись п.5 ч.1 ст. 257 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Збаразька міська рада Тернопільської області, про виділ реальної частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, що є у спільній частковій власності, залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачеві, що особа, заява якої залишена без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Тернопільського апеляційного суду через Збаразький районний суд Тернопільської області.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала складена та підписана 25 квітня 2023 року.

Суддя Галина ЩЕРБАТА

СудЗбаразький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення25.04.2023
Оприлюднено27.04.2023
Номер документу110450060
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —598/878/21

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 04.07.2022

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 05.05.2022

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 13.10.2021

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні