Рішення
від 09.12.2022 по справі 348/904/22
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про призначення експертизи

(вступна та резолютивна частини)

Справа № 348/904/22

09 грудня 2022 року м.Надвірна

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

в складі: головуючого судді - Грещука Р.П.,

секретаря - Кушнірчук М.Д.,

з участю: позивача - ОСОБА_1 ,

його представника, адвоката - Микулича І.В.,

представника відповідача

ПАТ «Укрнафта», адвоката - Винника Б.Б.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в місті Надвірна матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Укрнафта», Нафтогазовидобувного управління «Надвірнанафтогаз» Публічного акціонерного товариства «Укрнафта» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

14.06.2022 року ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до ПАТ «Укрнафта», НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «Укрнафта» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди.

31.10.2022 року представник позивача, адвокат - Микулич І.В. подав до суду клопотання про призначення по даній справі судової почеркознавчої експертизи.

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту ухвали суду, пов`язаної з потребою в обгрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити її вступну і резолютивну частини.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.103-105,107-109, 247, 252,253, 258, 259, 260, 261, 353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Призначити по справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «Укрнафта», Нафтогазовидобувного управління «Надвірнанафтогаз» Публічного акціонерного товариства «Укрнафта» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та стягнення моральної шкоди, - судову почеркознавчу експертизу, яку доручити провести Івано-Франківському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України (м.Івано-Франківськ, вул.Національної Гвардії, 14, п.і.76026), попередивши експерта про кримінальну відповідальність за ст.ст.384,385КК України за завідомо неправдивий висновок та за відмову без поважних причин від виконання покладених на нього обов`язків.

На вирішення експертизи поставити наступні запитання:

1. Чи виконано підпис від імені ОСОБА_1 у посадовій інструкції старшого фахівця з закупівель (обладнання) від 01.10.2021 року служби закупівель (Надвірна) Департамент закупівель та МТЗ ПАТ «Укрнафта», у кінці посадової інструкції (третя сторінка), в графі, де зазначено «З Посадовою інструкцією ознайомлений:», а саме, де має місце підпис ОСОБА_2 , особою ОСОБА_1 , чи іншою особою?

2. Чи виконано підпис від імені ОСОБА_1 у посадовій інструкції старшого фахівця з закупівель (обладнання) від 01.10.2021 року служби закупівель (Надвірна) Департамент закупівель та МТЗ ПАТ «Укрнафта», у кінці посадової інструкції (третя сторінка), в графі, де зазначено «З Посадовою інструкцією ознайомлений:», а саме, де має місце підпис ОСОБА_2 , під впливом збиваючих факторів (природних, штучних)?

3. Чи є ознаки, що у посадовій інструкції старшого фахівця з закупівель (обладнання) від 01.10.2021 року служби закупівель (Надвірна) Департамент закупівель та МТЗ ПАТ «Укрнафта», у кінці посадової інструкції (третя сторінка), в графі, де зазначено «З Посадовою інструкцією ознайомлений:», а саме, де має місце підпис ОСОБА_2 , - виконання підпису різними особами?

Витрати за проведення експертизи покласти на позивача по справі ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , жителя: АДРЕСА_1 .

Провадження по справі зупинити до надходження висновку експертизи в суд.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення безпосередньо до Івано-Франківського апеляційного суду.

Відповідно до п.3 розділу ХІІ Прикінцевих положень ЦПК України, під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Суддя Грещук Р.П.

СудНадвірнянський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення09.12.2022
Оприлюднено12.12.2022
Номер документу107775610
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —348/904/22

Постанова від 22.05.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Постанова від 22.05.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Томин О. О.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Грещук Р. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні