Ухвала
від 12.12.2022 по справі 755/14101/21
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/14101/21

Провадження №: 2/755/1229/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"12" грудня 2022 р. Дніпровський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді: Катющенко В.П.

при секретарі: Яхно П.А.

провівши у відкритому судовому засіданні, в залі суду, в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва, підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРКПРОМ», ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія «Укрфінресурс», треті особи: приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад Ольга Петрівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Джуринська Людмила Володимирівна про визнання недійсними договорів, витребування майна з незаконного володіння, -

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва від 01.10.2021 відкрито провадження у цій справі за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання з повідомлення учасників справи. Сторонам роз`яснено процесуальні права подати заяви по суті справи та встановлено відповідні строки.

Копію вказаної ухвали суду позивачем та її представником було отримано 11.10.2022 та 13.10.2022.

Відповідачі, ОСОБА_3 , копію вказаної ухвали суду разом із копією позовної заяви та додатками до неї отримав 22.11.2021, ТОВ «СТАРКПРОМ» зазначені документи отримано не було, конверт повернувся до суду із відміткою «за закінченням терміну зберігання».

Третя особа, приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, вказані документи отримала 08.12.2021, що підтверджується повідомленням про вручення поштового відправлення.

Ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва від 22.11.2021 за клопотанням представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_4 витребувані докази від приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Татаринцевої Євгенії Анатоліївни.

Цього ж дня, ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва зупинено провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРКПРОМ», ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування майна з чужого незаконного володіння.

07.06.2022 від приватного нотаріуса Татаринцевої Є.А. на виконання ухвали суду надійшли витребувані докази.

Ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва від 12.07.2022 поновлено провадження у вказаній цивільній справі.

13.09.2022 від представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 до суду надійшла заява про зміну підстав позову та клопотання про залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, які ухвалою суду від 13.09.2022 було задоволено. Прийнято заяву ОСОБА_1 про зміну підстав позову від 13.09.2022, подану в межах розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРКПРОМ», ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування майна з чужого незаконного володіння та залучено до участі в справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Товариство з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія «Укрфінресурс», Приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад Ольгу Петрівну, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринську Людмилу Володимирівну. Сторонам роз`яснено процесуальні права подати заяви по суті справа щодо заяви, яка надійшла, та встановлено відповідні строки.

17.10.2022 до суду надійшов лист приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринської Людмили Володимирівни про розгляд справи у її відсутність.

Цього ж дня до суду надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 про долучення документів до матеріалів справи.

Ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва від 17.10.2022 задоволено клопотання представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 про прийняття заяви про зміну предмету позову та залучення до участі у справі співвідповідача. Прийнято заяву представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 про зміну підстав позову від 17.10.2022, подану в межах розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРКПРОМ», ОСОБА_2 , треті особи: приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія «Укрфінресурс», приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад Ольга Петрівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Джуринська Людмила Володимирівна про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування майна з чужого незаконного володіння. Залучено до участі у справі № 755/14101/21 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРКПРОМ», ОСОБА_2 , треті особи: приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія «Укрфінресурс», приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад Ольга Петрівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Джуринська Людмила Володимирівна про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування майна з чужого незаконного володіння - в якості співвідповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія «Укрфінресурс». Сторонам роз`яснено процесуальні права подати заяви по суті справа щодо заяви, яка надійшла, та встановлено відповідні строки.

31.10.2022 до суду від приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад О.П. надійшли пояснення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

09.11.2022 до суду надійшли клопотання представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 про долучення документів до матеріалів справи.

02.12.2022 від приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад О.П. до суду надійшло клопотання/заява про розгляд справи у її відсутність через зайнятість.

12.12.2022 до суду від приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринської Людмили Володимирівни надійшов лист, у якому просить про розгляд справи у її відсутність.

Інших заяв по суті справи від учасників справи не надійшло.

У підготовче судове засідання учасники справи не з`явилися.

Від представника позивача, ОСОБА_1 , та її представника ОСОБА_5 надійшли заяви, у яких останні просять суд проводити підготовче судове засідання без участі позивача та її представника, позовні вимоги підтримують, уточнень до позову не мають, мирову угоду укласти не бажають, клопотань про витребування доказів та ін. не мають, ними повідомлені всі відомі їм обставини.

Інші учасники справи у підготовче засідання не з`явилися, про день, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Відповідно до ст. 189 Цивільного процесуального кодексу України завданням підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні судом з`ясовані питання, визначені ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України, вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому доходить висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Керуючись ст.ст. 189, 196-200, 260, 353 ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРКПРОМ», ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Факторингова компанія «Укрфінресурс», треті особи: приватний нотаріус Татаринцева Євгенія Анатоліївна, приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Львівської області Новосад Ольга Петрівна, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Джуринська Людмила Володимирівна про визнання недійсними договорів, витребування майна з незаконного володіння.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 23.01.2022 року на 10:30 годину, в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва (02105, м. Київ вул. Пластова, 3 каб. 39), встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається судом апеляційної інстанції, якщо скаргу подано на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя:

Дата ухвалення рішення12.12.2022
Оприлюднено19.12.2022
Номер документу107874102
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними договорів, витребування майна з незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —755/14101/21

Постанова від 08.05.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коротенко Євген Васильович

Постанова від 04.10.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Фінагеєв Валерій Олександрович

Ухвала від 22.08.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Фінагеєв Валерій Олександрович

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Фінагеєв Валерій Олександрович

Ухвала від 14.07.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Фінагеєв Валерій Олександрович

Ухвала від 14.07.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Фінагеєв Валерій Олександрович

Рішення від 21.03.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Катющенко В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні