Ухвала
від 16.12.2022 по справі 498/1068/22
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/1068/22

Провадження по справі №2/498/256/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

16 грудня 2022 року

Великомихайлівський районний суд Одеської області в складі:

головуючої судді Ткачук О.Л.

за участю секретарясудового засідання Поліщук А.С.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні, в порядку ч. 2ст.247ЦПК України цивільну справу за позовом органу опіки та піклування (виконавчий комітет) Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: КУ «Центр надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

17 листопада 2022 року до Великомихайлівського районного суду Одеської області звернувся орган опіки та піклування (виконавчий комітет) Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області з позовною заявою до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: КУ «Центр надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, в якому просять ухвалити рішення, яким відібрати у відповідачів неповнолітню ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , малолітню ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 не позбавляючи їх батьківських прав, а у разі якщо відпадуть причини, які перешкоджали належному вихованню дітей їх батьками, за заявою батьків постановити рішення суду про повернення їм неповнолітніх ОСОБА_3 , ОСОБА_4 .

Ухвалою судді Великомихайлівського районного суду Одеської області від 23 листопада 2022року у справі відкрите провадження, призначене підготовче засідання, витребувано докази.

Представник позивача органуопіки тапіклування Новоборисівськоїсільської радиРоздільнянського районуОдеської області ЛарінаТ.Д. у підготовче засідання не з`явилася, через канцелярію суду від неї надійшла заява, в якій вона просить розглянути справу без її участі. Вказала, що не заперечує проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до розгляду по суті. Позов підтримує та просить його задовольнити.

Відповідачі ОСОБА_1 ОСОБА_2 у підготовчесудове засіданняне з`явилися,будучи належнимчином повідомленимипро дату,час тамісце йогопроведення. Заяв, клопотань та відзив на позов ними подано не було.

Представник третьоїособи -КУ «Центрнадання соціальнихпослуг Новоборисівськоїсільської радиРоздільнянського районуОдеської областіу підготовчезасідання нез`явився,будучи належнимчином повідомленимипро дату,час тамісце йогопроведення. Заяв, клопотань ними подано не було.

Підготовче засідання проведено у відповідності до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України за відсутності осіб, які беруть участь у справі, без фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Учасниками справи повідомлено про всі обставини справи, які їм відомі, надано всі докази, на які вони посилаються, заяв та клопотань перед призначенням справи до розгляду не мають.

У справі проведено підготовче судове провадження, під час якого здійсненні необхідні процесуальні дії, а саме витребувано докази, з метою підготовки справи до судового розгляду.

Сторони не заперечували щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У відповідності до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначена до розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189 - 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом органу опіки та піклування (виконавчий комітет) Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: КУ «Центр надання соціальних послуг Новоборисівської сільської ради Роздільнянського району Одеської області про відібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні, яке відбудеться27 січня 2023 року об 11.00 год. в залі судових засідань № 1 Великомихайлівського районного суду Одеської області (Одеська область, Великомихайлівський район, с.м.т. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б, ІІ поверх).

Роз`яснити учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за для забезпечення чого останніми, зап`ятьднів до судового засідання, має бути подана відповідна заява із зазначенням суду, в якому необхідно забезпечити її проведення, копія якої в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки якої http://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою:inbox@vmk.od.court.gov.uaз наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду надсилається учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.Л.Ткачук

Дата ухвалення рішення16.12.2022
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу107970900
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей від батьків без позбавлення їх батьківських прав

Судовий реєстр по справі —498/1068/22

Рішення від 27.01.2023

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 16.12.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 23.11.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні