Ухвала
від 09.01.2023 по справі 126/2110/22
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 126/2110/22

Провадження № 2/126/148/2023

"09" січня 2023 р. м. Бершадь

Суддя Бершадського районного суду Вінницької області Хмель Р.В.

розглянувши клопотання представника відповідачів, адвоката Тиховського М.О., про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом керівника Гайсинської окружної прокуратури Гирби Володимира Михайловича, в інтересах держави в особі: Джулинської сільської ради до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Вікторія Лан", за участі третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет позову на стороні відповідача ОСОБА_2 , головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Бершадського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом керівника Гайсинської окружної прокуратури Гирби Володимира Михайловича, в інтересах держави в особі: Джулинської сільської ради до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Вікторія Лан", за участі третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет позову на стороні відповідача ОСОБА_2 , головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Від представника відповідачів, адвоката Тиховського М.О. надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. В своєму клопотанні представник відповідача просить суд забезпечити проведення судового засідання призначеного на 10.01.2023 року о 11 год. 00 хв. у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою відеоконференцзв`язку EasyCon.

Суд, розглянувши заявлене клопотання, приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Таким чином, для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне надати можливість представнику відповідачів у даній справі приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Керуючись ст.ст. 212, 240, 259, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідачів, адвоката Тиховського М.О., про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом керівника Гайсинської окружної прокуратури Гирби Володимира Михайловича, в інтересах держави в особі: Джулинської сільської ради до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Вікторія Лан", за участі третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет позову на стороні відповідача ОСОБА_2 , головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння задовольнити.

Провести судове засідання з розгляду цивільної справи за позовом керівника Гайсинської окружної прокуратури Гирби Володимира Михайловича, в інтересах держави в особі: Джулинської сільської ради до ОСОБА_1 , Фермерського господарства "Вікторія Лан", за участі третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет позову на стороні відповідача ОСОБА_2 , головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння, призначене на 10.01.2023 о 11:00 год. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням програмного забезпечення "EasyCon" (е-mail - ІНФОРМАЦІЯ_1 ), затвердженого Державною судовою адміністрацією України.

Попередити, що відповідно до ч. 5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію даної ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Р. В. Хмель

Дата ухвалення рішення09.01.2023
Оприлюднено10.01.2023

Судовий реєстр по справі —126/2110/22

Рішення від 12.10.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Рішення від 12.10.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 22.08.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 13.02.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 10.01.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 10.01.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

Ухвала від 28.10.2022

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Хмель Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні