Ухвала
від 11.01.2023 по справі 538/16/23
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/16/23

Провадження № 2/538/95/23

У Х В А Л А

11 січня 2023 року м. Лохвиця

Суддя Лохвицького районного суду Полтавської області Цімбота Л.Г., розглядаючи матеріали справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Райз-Схід" про стягнення заборгованості за договором оренди землі,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ТОВ "Райз-Схід" про стягнення заборгованості за договором оренди землі.

11.01.2023 року від представника позивача адвоката Бондаренко О.В.надійшла заява, в якій просить проводити розгляд справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме за допомогою програми "EasyCon", електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеокон-ференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Ризики технічної неможливос-ті участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить до висновку, що заяву представника позивача про розгляд справи в режимі відеоконференції слід задовольнити та враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції за допомогою сервісу EASYCON.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя,

п о с т а н о в и в:

Заяву представника ОСОБА_1 адвоката Бондаренко Ольги Володимирівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду задовольнити.

Судове засідання у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Райз-Схід" про стягнення заборгованості за договором оренди землі, 24 січня 2023 року о 09 годині 30 хвилин та в усіх наступних судових засіданнях провести в режимі відеоконференції за участю представника ОСОБА_1 - адвоката Бондаренко О.В. поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу EASYCON (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Копію ухвали надіслати представнику позивача адвокату Бондаренко О.В. електронною поштою.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Лохвицького

районного суду Л.Г.Цімбота

Дата ухвалення рішення11.01.2023
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу108349411
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за договором оренди землі

Судовий реєстр по справі —538/16/23

Постанова від 23.05.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Ухвала від 27.03.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Карпушин Г. Л.

Рішення від 15.02.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Рішення від 15.02.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 11.01.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні