Ухвала
від 12.01.2023 по справі 394/41/23
НОВОАРХАНГЕЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

26100смт.Новоархангельськ Кіровоградськоїобласті,вул.Слави 26

12.01.2023 394/41/23

У Х В А Л А

12 січня 2023 року суддя Новоархангельського районного суду Кіровоградської області Партоліна І.П., розглянувши матеріали справи за позовом ОСОБА_1 , місце проживання АДРЕСА_1 , до Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області, місцезнаходження вулиця Адміністративна 2, село Надлак Голованівського району Кіровоградської області, про визнання права засновника фермерського господарства в порядку спадкування за заповітом,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про визнання права засновника Фермерського господарства "Вікторія" в порядку спадкування за заповітом після смерті чоловіка ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Справа підсудна Новоархангельському районному суду.

Подані матеріали відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України. До суду разом з позовною заявою надані відповідні документи та у відповідній кількості.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі немає.

Приймаючи до уваги викладене, керуючись ст.ст. 4, 5, 6, 13, 187 ЦПК України,

П ОС ТА НО ВИ В:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області про визнання права засновника фермерського господарства в порядку спадкування за заповітом до розгляду та відкрити провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 15 лютого 2023 року на 11.00 год. в приміщенні Новоархангельського районного суду Кіровоградської області.

Визначити відповідачуп`ятнадцятиденний строкз днявручення даноїухвали дляподання відзивуна позовнузаяву.У зазначенийстрок відповідачмає правонадіслати судувідзив напозовну заяву,який повиненвідповідати вимогамст.178ЦПК України,і всіписьмові таелектронні докази(якіможливо доставитидо суду),висновки експертіві заявисвідків,що підтверджуютьзаперечення протипозову.Відповідно довимог ч.4,5ст.178ЦПК України,одночасно знадісланням (наданням)відзиву досуду,копія відзивута доданихдо ньогодокументів відповідачзобов`язаний надіслатиіншим учасникамсправи.До відзивудодаються: 1)докази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються запереченнявідповідача,якщо такідокази ненадані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Копію ухвали направити учасникам справи та копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів направити відповідачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи na.kr.court.gov.ua.

Суддя:

Дата ухвалення рішення12.01.2023
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу108355317
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —394/41/23

Рішення від 11.04.2023

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Партоліна І. П.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Партоліна І. П.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Партоліна І. П.

Ухвала від 12.01.2023

Цивільне

Новоархангельський районний суд Кіровоградської області

Партоліна І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні