Ухвала
від 13.01.2023 по справі 130/2533/22
ЖМЕРИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/130/217/2023

130/2533/22

У Х В А Л А

13.01.2023 р.

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Верніка В.М.,

із участю: секретаря Лавріненко Ю.В.,

позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши в підготовчому засіданні в м.Жмеринка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Жмеринської міської ради, із участю третьої особи Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку "Товариство власників квартир АДРЕСА_1 ", про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування,

ВСТАНОВИВ :

Ухвалою Жмеринського міськрайонного суду від 12.12.2022 року відкрито провадження у даній справі за позовними вимогами ОСОБА_1 про визнання за нею права власності в порядку спадкування на нерухоме майно, а саме: квартиру АДРЕСА_2 , після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 . Розгляд справи призначено в порядку загального позовного провадження. Також за клопотанням позивача судом витребувано копію спадкової справи щодо майна вказаного спадкодавця.

В підготовче засідання представники відповідача та третьої особи за їх викликом не з`явились. Представник третьої особи ОСББ "ТВК №4" Бесельман Є.О. подала пояснення, за змістом яких вказала про відсутність заперечень проти заявлених позовних вимог. Представником відповідача Жмеринської міської ради причини своєї неявки не повідомлено, що втім не перешкоджає проведенню підготовчого розляду.

Позивач ОСОБА_1 вказала про відсутність бажання укладати мирову угоду, передавати справу на розгляд третейського суду чи здійснювати вирішення спору за участі судді. Також вважала за доцільне застосування загального порядку з`ясування обставин справи та дослідження доказів. Інших клопотань в межах власних процесуальних прав не заявила.

Таким чином, в підготовчому засіданні встановлено, що позивачем не заявлено про відмову від позову чи про зміну позовних вимог; стороною позивача не повідомлено про визнання позову, що не становить підстав ухвалення рішення по суті спору у підготовчому провадженні; судом отримано втребуваий за клопотанням позивача письмові докази, а саме копію спадкової справи щодо майна спадкодавця ОСОБА_2 ; інших клопотань в межах власних прав та повноважень учасниками суду не представлено.

На підставі викладеного суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання щодо процесуальних дій, які необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження, тому воно підлягає закриттю, а справу належить призначити до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.197, 198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ :

Закрити підготовче провадження за позовною заявою ОСОБА_1 до Жмеринської міської ради, із участю третьої особи Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку "Товариство власників квартир АДРЕСА_1 ", про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування, та призначити справу до судового розгляду по суті на 09 годин 30 хвилин 13.03.2023 року із викликом сторін та представника третьої особи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Вернік В.М.

Дата ухвалення рішення13.01.2023
Оприлюднено16.01.2023
Номер документу108378507
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —130/2533/22

Рішення від 13.03.2023

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

Рішення від 13.03.2023

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

Ухвала від 12.12.2022

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

Ухвала від 18.11.2022

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Вернік В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні