Ухвала
від 30.01.2023 по справі 479/97/23
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

479/97/23

2/479/110/23

У Х В А Л А

30 січня 2023 року смтКриве Озеро

Суддя Кривоозерського районного суду Миколаївської області Репушевська О.В., розглянувши матеріали позовної заяви Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації до Первомайської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Агротехінвестиційний союз", третя особа на стороні позивача, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації, про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології,

в с т а н о в и л а :

Первомайська окружна прокуратура Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації звернулась до суду з позовом до Первомайської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Агротехінвестиційний союз", третя особа на стороні позивача, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації, про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології.

Заява подана з додержанням положень ст.ст.175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстав для залишення заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження немає.

Вважаю, що є підстави для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі, розгляд якої здійснювати за правилами загального позовного провадження.

З метою виконання вимог, передбачених положеннями ч.1 ст.189 ЦПК України, розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

Керуючись ст.ст.11, 175-177, 187, 189-193, 199, 260, 261 ЦПК України, суддя -

п о с т а н о в и л а :

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації до Первомайської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 , Товариство з обмеженою відповідальністю "Агротехінвестиційний союз", третя особа на стороні позивача, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації, про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Проведення підготовчого засідання призначитина28лютого 2023року на10.30год. в приміщенні Кривоозерського районного суду за адресою: вул.Шевченка,1-а, смт.Криве Озеро Миколаївської області.

Направити відповідачам копію позовної заяви з додатками та зобов`язати надати суду та іншим учасникам відзив з додатками згідно ч.5ст.178 ЦПК Українив 15-тиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження.

Позивач має право протягом п`яти днів з моменту отримання відзиву подати до суду відповідь на відзив, а відповідачзавчасно до початку розгляду справи по суті свої заперечення на відзив.

Відповідачі мають право у строк для подання відзиву пред`явити зустрічний позов.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити заяву за наявними матеріалами справи.

Встановити третій особі строк не більше десяти днів з дня отримання позову для дачі пояснень щодо позову та строк не більше семи днів з дня отримання відзиву для дачі пояснень щодо відзиву.

Сторони можутьотримати інформаціющодо даноїсправи вмережі Інтернетза веб-адресоюсторінки наофіційному веб-порталісудової владиУкраїни - https://court.gov.ua/sud1415/ E-mail: inbox@ko.mk.court.gov.ua.

В підготовче судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала суду може оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення30.01.2023
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу108650650
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології

Судовий реєстр по справі —479/97/23

Рішення від 06.06.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Рішення від 22.05.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні