Ухвала
від 02.02.2023 по справі 201/9308/21
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/2676/23 Справа № 201/9308/21 Суддя у 1-й інстанції - Федоріщев С. С. Суддя у 2-й інстанції - Деркач Н. М.

УХВАЛА

02 лютого 2023 року м. Дніпро

Дніпровський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді Деркач Н.М.,

суддів: Пищиди М.М., Ткаченко І.Ю.,

розглянувши клопотання представника Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Стельмаха Івана Васильовича про проведення в режимі відеоконференції судового засідання за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 08 грудня 2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області про відшкодування шкоди, завданої незаконною бездіяльністю суду, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпровського апеляційного суду перебуває апеляційна скарга ОСОБА_1 на рішення Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 08 грудня 2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області про відшкодування шкоди, завданої незаконною бездіяльністю суду.

Розгляд вказаної апеляційної скарги призначено на 09 годину 10 хвилин 08 лютого 2023 року.

01 лютого 2023 року до Дніпровського апеляційного суду надійшло клопотання представника Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Стельмаха Івана Васильовича про проведення в режимі відеоконференції судового засідання з приміщення Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

За положеннями ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 6 ст. 212 ЦПК України суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

З урахуванням зазначеного та для забезпечення оперативності цивільного судочинства, судова колегія вважає за необхідне задовольнити клопотання представника Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Стельмаха Івана Васильовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції та доручити Дзержинському районному суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області забезпечити проведення судового засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Головного управління Державної казначейської служби України у Запорізькій області про відшкодування шкоди, завданої незаконною бездіяльністю суду в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. ст. 212, 366 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Стельмаха Івана Васильовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Судові засідання, в тому числі призначене на 09 годину 10 хвилин 08 лютого 2023 року, проводити в режимі відеоконференції.

Доручити Дзержинському районному суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області (проспект Миру 24, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50074) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

В Дзержинському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у судовому засіданні в режимі відеоконференції братиме участь представник Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Повідомити представника Держави Україна в особі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про необхідність явки до Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області (проспект Миру 24, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, 50074) для розгляду справи в режимі відеоконференції.

Копію ухвали негайно направити Дзержинському районному суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Ухвала оскарженнюне підлягає.

Головуючий: Н.М. Деркач

Судді: М.М. Пищида

І.Ю. Ткаченко

СудДніпровський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення02.02.2023
Оприлюднено03.02.2023
Номер документу108734725
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —201/9308/21

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Краснощоков Євгеній Віталійович

Постанова від 08.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 08.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 02.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 02.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 18.01.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 18.01.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Деркач Н. М.

Рішення від 08.12.2022

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні