Ухвала
від 26.01.2023 по справі 135/65/23
ЛАДИЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №135/65/23

Провадження №2/135/74/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

26.01.2023 м. Ладижин

Суддя Ладижинського міського суду Вінницької області Нікандрова С.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області (місцезнаходження: 24321, Вінницька область, Гайсинський район, м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 4) про визнання права власності на спадкове майно, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до Ладижинського міського суду Вінницької області із позовом до Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області про визнання права власності на спадкове майно.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 19.01.2023 року передана в провадження судді Нікандрової С.О.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст.175,177 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі суд не вбачає.

Враховуючи категорію справи, суд приходить до висновку про необхідність розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Отже, є підстави для відкриття провадження у цивільній справі і призначення її до розгляду в підготовчому судовому засіданні.

Приймаючи до уваги викладене, керуючись ст.ст.175,177,187,259-261 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Ладижинської міської ради Гайсинського району Вінницької області про визнання права власності на спадкове майно.

Розгляд цивільної справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на21 лютого 2023 року на 9 годину 30 хвилин у приміщенні зали судових засідань Ладижинського міського суду Вінницької області за адресою: м. Ладижин, вулиця Енергетиків, 13.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуютьсязаперечення проти позову, у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана одночасно з надісланням відзиву до суду. Роз`яснити відповідачу, що у випадку ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справі за наявними матеріалами.

Встановити позивачу з дня отримання відзиву п`ятиденний строк для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч.ч.3-5 ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу з дня отримання відповіді на відзив п`ятиденний строк для подання заперечення, яке має відповідати вимогам ч.ч.3-5 ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Повідомити відповідачу про те, що відповідно до частини першої статті 193 ЦПК України у строк для подання відзиву вони мають право пред`явити зустрічний позов.

Повідомити відповідачу, що у випадку визнання ним позову, у строк, встановлений судом для надання відзиву він може надіслати до суду заяву про визнання позовних вимог.

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://lgm.vn.court.gov.ua/sud0211/.

Направити сторонам копію ухвали про відкриття провадження у справі, а відповідачу також копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності шляхомподання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складання ухвали. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ладижинського міського суду

Вінницької області С.О. Нікандрова

Дата ухвалення рішення26.01.2023
Оприлюднено03.02.2023
Номер документу108735356
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —135/65/23

Рішення від 07.04.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Рішення від 07.04.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 26.01.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні