Ухвала
від 17.03.2023 по справі 135/65/23
ЛАДИЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 135/65/23

Провадження № 2/135/74/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17.03.2023 року м. Ладижин

Ладижинський міський суд Вінницької області в складі головуючого судді Нікандрової С.О., секретар судового засідання Гончарова К.Ю., за участю позивача ОСОБА_1 , представника позивача адвоката Патраманського І.О., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Ладижинської міської ради Вінницької області про визнання права власності на спадкове майно, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Ладижинського міського суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Ладижинської міської ради Вінницької області про визнання права власності на спадкове майно.

Ухвалою суду від 26 січня 2023 року відкрито провадження у цивільній справі, ухвалено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання.

В підготовчому судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та представник позивача адвокат Патраманський І.О. позов підтримали, пояснили, що позивачем повідомлено про всі обставини справи, які йому відомі та подані всі наявні у позивача докази в обґрунтування позовних вимог, заяв і клопотань не мають, вважали за можливе призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник відповідача Ладижинської міської ради Вінницької області в підготовче судове засідання не прибув, від відповідача надійшло клопотання, у якому відповідач при вирішенні даного спору відповідач покладається на розсуд суду та просить розглянути справи за відсутності представника відповідача.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі судом не встановлено.

В підготовчому засіданні ухвалою від 21 лютого 2023 року витребувано у Другої Тростянецької державної нотаріальної контори Вінницької області спадкову справу після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 , який проживав в м. Ладижин Гайсинського району Вінницької області.

На стадії підготовчого судового засідання встановлено відсутність заяв і клопотань про укладення мирової угоди, передачі справи на розгляд до третейського суду та звернення до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

Клопотань від сторін про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, прийняття зустрічного позову, призначенні експертиз, виклику у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста; направленні судових доручень; витребування інших доказів, інших клопотань в обґрунтування вимог та заперечень від сторін до суду не надійшло.

Згідно з п.15 ч.2ст.197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Перевіривши матеріали справи, на підставі частини другоїстатті 200 ЦПК України,суд вважає, що підготовчі дії необхідно завершити, закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Приймаючи до уваги викладене, керуючись ст.ст. 179, 196, 197, 200, 259-261 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 доЛадижинської міськоїради Вінницькоїобласті провизнання прававласності наспадкове майнодо судового розгляду по суті на 07 квітня 2023 року о 10 годині 00 хвилин.

Встановити загальний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та загальний порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://lgm.vn.court.gov.ua/sud0211/.

У судове засідання викликати сторони у справі та їх представників.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає, проте відповідно до ст.353 ЦПК України заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ладижинського міського суду

Вінницької області С.О. Нікандрова

Дата ухвалення рішення17.03.2023
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу109618425
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —135/65/23

Рішення від 07.04.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Рішення від 07.04.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

Ухвала від 26.01.2023

Цивільне

Ладижинський міський суд Вінницької області

Нікандрова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні