Ухвала
від 31.01.2023 по справі 742/3711/21
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/242/23

Єдиний унікальний № 742/3711/21

УХВАЛА

31 січня 2023 року м.Прилуки

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області в складі:

головуючої - судді Короткої А.О.,

при секретарі - Сороці Ю.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача Черненка Костянтина Євгенійовича - адвоката Чередніченка Олександра Миколайовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до компанії «Teka-Grope Foundation» (Тека-Груп Фаундеішн) та Черненка Костянтина Євгенійовича про захист честі, гідності та ділової репутації, визнання інформації недостовірною та відшкодування моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області перебуває вказана вище цивільна справа, підготовче засідання у якій було відкладено до 06.02.2023 року.

31.01.2023 року від представника відповідача Черненка К.Є. - адвоката Чередніченка О.М. до суду надійшло письмове клопотання про його участь у наступному судовому засіданні, відкладеному до 14 год. 00 хв. 06.02.2023 року, а також в усіх подальших судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів адвоката Чередніченка О.М. у програмі EasyCon (e-mail: alekspravo76@.ukr.net) через неможливість прийняти безпосередню участь у розгляді справи у зв`язку з його призовом до лав ЗСУ на підставі Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» №64/2022 від 24.02.2022 року та введення в Україні воєнного стану, а також для запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Згідно з ч.3, 4 ст.212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи ту обставину, що представник відповідача - адвокат Чередніченко О.М. не має можливості особисто прийняти участь у розгляді справи, але з метою уникнення затягування розгляду такої він має можливість прийняти участь у судовому засіданні поза межами Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів, то суд вважає за доцільне провести наступне судове засідання, а також усі подальші судові засідання у даній справі поза межами суду у програмі EasyCon (e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ), тим самим задовольнивши клопотання представника відповідача Черненка К.Є. - адвоката Чередніченка О.М.

На підставі викладеного, керуючись ст.212, 258-261, 353 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника відповідача Черненка Костянтина Євгенійовича - адвоката Чередніченка Олександра Миколайовича про участь у наступному судовому засіданні, а також в усіх подальших судових засіданнях у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до компанії «Teka-Grope Foundation» (Тека-Груп Фаундеішн) та Черненка Костянтина Євгенійовича про захист честі, гідності та ділової репутації, визнання інформації недостовірною та відшкодування моральної шкоди у режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до компанії «Teka-Grope Foundation» (Тека-Груп Фаундеішн) та Черненка Костянтина Євгенійовича про захист честі, гідності та ділової репутації, визнання інформації недостовірною та відшкодування моральної шкоди, яке відкладено до 14 год. 00 хв. 6 лютого 2023 року, а також всі наступні судові засідання проводити в режимі відеоконференції поза межами суду з представником відповідача Черненка Костянтина Євгенійовича - адвокатом Чередніченком Олександром Миколайовичем у програмі EasyCon (e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Забезпечення проведення відеоконференції з боку Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області доручити головному спеціалісту з інформаційних технологій ОСОБА_3 (тел. НОМЕР_1 , 04637-7-11-88).

Викликати у судове засідання осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Анна КОРОТКА

СудПрилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення31.01.2023
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу108785622
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах про захист немайнових прав фізичних осіб, з них про захист честі, гідності та ділової репутації

Судовий реєстр по справі —742/3711/21

Рішення від 03.03.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Рішення від 07.02.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Рішення від 07.02.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 31.01.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 01.12.2022

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 30.11.2022

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 23.11.2022

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 10.11.2022

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні