Ухвала
від 07.02.2023 по справі 160/1937/23
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

07 лютого 2023 року Справа № 160/1937/23

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Златін С.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся з позовом до суду.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтями 160, 161, 171 Кодексу адміністративного судочинства України, підсудна Дніпропетровському окружному адміністративному суду та підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження згідно частини 2 статті 257 Кодексу адміністративного судочинства України.

З матеріалів адміністративного позову порушень строків, передбачених статтею 122 Кодексу адміністративного судочинства України, не вбачається.

Суд у відповідності до вимог ч.2 ст. 49 КАС України вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Дочірнє підприємство "Дніпропетровський завод газової апаратури", оскільки предметом позову є перерахунок пенсії позивача на підставі довідки зазначеного підприємства № 432 від 23.05.2019 року, і саме Дочірнє підприємство "Дніпропетровський завод газової апаратури" несе відповідальність за достовірність та повноту інформації, яка зазначена у вказаній вище довідці, а тому рішення суду може мати вплив на права та законні інтерсеи вказаного підприємства.

Керуючись статтями 49, 171, 257, 260, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі № 160/1937/23 ОСОБА_2 до Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії.

Залучити до у часті у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Дочірнє підприємство "Дніпропетровський завод газової апаратури" 49005, м. Дніпро, вул. Сімферопольська, 2А, код ЄДРПОУ 32241235).

Зобов`язати позивача направити третій особі, яка не аявляє самостійних вимог на предмет спору, копію позовної заяви та доданих до неї документів та надати суду докази такого направлення (розписка, чек відділення поштового зв`язку тощо).

Розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомленням (виклику) учасників справи.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Златін С.В..

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву протягом 15-ти днів з моменту отримання даної ухвали суду, разом із доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача.

Зобов`язати Дочірнє підприємство "Дніпропетровський завод газової апаратури" надати суду письмові пояснення на позовну заяву протягом 15-ти днів з моменту отримання даної ухвали суду та повідомити суд про те, чи дані зазначені у довідці № 432 від 23.05.2019 року Дочірнє підприємство "Дніпропетровський завод газової апаратури", яка видана ОСОБА_3 , відповідають дійсності та є вірними.

Згідно ч. 3 ст. 162 Кодексу адміністративного судочинства України, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи одночасно з надісланням відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 ст. 162 Кодексу адміністративного судочинства України).

Інформацію щодо адміністративної справи учасники даної справи можуть отримати на офіційному порталі судової влади України у мережі Інтернет (веб-адреса сторінки: http://adm.dp.court.gov.ua/sud0470/gromadyanam/csz/).

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати учасникам справи, відповідачу - копію позовної заяви та додані до неї документи.

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Відповідно до статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) С.В. Златін

Виготовлено з автоматизованої системи документообігу суду

Суддя С.В. Златін

Дата ухвалення рішення07.02.2023
Оприлюднено09.02.2023
Номер документу108828095
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —160/1937/23

Постанова від 09.11.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Ухвала від 16.05.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Ухвала від 16.05.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Ухвала від 30.03.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Рішення від 20.03.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Златін Станіслав Вікторович

Ухвала від 07.02.2023

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Златін Станіслав Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні