Ухвала
від 07.02.2023 по справі 299/968/22
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виноградівський районний суд Закарпатської області


Справа № 299/968/22

У Х В А Л А

07.02.2023 м.Виноградів

Виноградівський районний суд Закарпатської області в складі:

головуючого судді Надопта А.А.,

секретар судового засідання Стрижак О.М.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Виноградів цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Міністерства Фінансів України, треті особи: Берегівська РДА, Велятинська сільська рада Хустського району, Т.Ф.Штефан про визнання права власності на нерухоме майно- квартиру АДРЕСА_1 за набувальною давністю та за зустрічним позовом ОСОБА_2 до Держава України в особі Міністерства фінансів України, ОСОБА_1 про визнання права власності на 1/2 частини нерухомого майна за набувальною давністю,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернулася із вказаними позовними вимогами до суду.

Позивач ОСОБА_1 , в підготовче судове засідання не зявилася, однак її представник ОСОБА_3 , подала до суду письмову заяву про розгляд справи за її відсутності та про підтримання заявлених позовних вимог крім того просила витребувати від КП «Виноградівське РБТІ» інвентарну справу на житловий будинок АДРЕСА_2 .

Відповідач-представник Міністерства Фінансів України, будучи належним чином повідомленим про день, час і місце розгляду справи, в судове засідання не з`явився, одлнак подав до суду письмовий відзив.

Треті особи Берегівська РДА, Велятинська сільська рада Хустського району, Т.Ф.Штефан, будучи належним чином повідомленими про день, час і місце розгляду справи, в судове засідання не з`явилися.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення заяви без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Завдання підготовчого провадження виконані, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті в порядку загального провадження.

Крім того, від представника відповідача Міністерства фінансів України О.Філь, 28.11.2022 року надійшло клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції та просить забезпечити проведення за допомогою системи захищеного відеоконференнцзв`язку з судом «ЕАSYCON», оскільки в судове засідання прибути не зможе.

З наведених вище обставин, враховуючи заявлене клопотання представника відповідача про проведення відеоконференції, суд вважає за можливе призначити проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 149, 150, 153, 200 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Міністерства Фінансів України, треті особи: Берегівська РДА, Велятинська сільська рада Хустського району, Т.Ф.Штефан про визнання права власності на нерухоме майно- квартиру АДРЕСА_1 за набувальною давністю та за зустрічним позовом ОСОБА_2 до Держава України в особі Міністерства фінансів України, ОСОБА_1 про визнання права власності на 1/2 частини нерухомого майна за набувальною давністю.

Справу призначити до судового розгляду по суті. Дата призначення до судового розгляду 09.03.2023 о 10:00 год.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Витребувати від КП «Виноградівське РБТІ» (90300, Закарпатська обл., Виноградівський р-н, м. Виноградів, вул. Франка, 1), інвентарну справу на житловий будинок АДРЕСА_2 .

Клопотання представника представника відповідача Міністерства фінансів України О.Філь про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по об`єднаній цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Міністерства Фінансів України, треті особи: Берегівська РДА, Велятинська сільська рада Хустського району, Т.Ф.Штефан про визнання права власності на нерухоме майно- квартиру АДРЕСА_1 за набувальною давністю та за зустрічним позовом ОСОБА_2 до Держава України в особі Міністерства фінансів України, ОСОБА_1 про визнання права власності на 1/2 частини нерухомого майна за набувальною давністю.- задовольнити.

Судове засідання у даній справі, призначене на 09.03.2023 року на 10-00 год., яке відбудеться у залі судових засідань за адресою: Закарпатська область, м. Виноградів, вул. Тюльпанів 24, провести за участю представника відповідача Міністерства фінансів України Лебідь Юлії Вікторівни ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ) в режимі відеоконференції за допомогою системи захищеного відеоконференнцзв`язку з судом «ЕАSYCON».

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А. А. Надопта

Дата ухвалення рішення07.02.2023
Оприлюднено10.02.2023
Номер документу108867345
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на 1/2 частини нерухомого майна за набувальною давністю

Судовий реєстр по справі —299/968/22

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 03.05.2023

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 18.11.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 15.06.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 22.05.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

Ухвала від 17.02.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Надопта А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні