Ухвала
від 17.02.2023 по справі 291/187/20
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 291/187/20

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

17 лютого 2023 року

Ружинський районний суд Житомирської області

в складі головуючої: Митюк О.В.,

за участю секретаря Герасимчук Н.П.,

розлянувши клопотання представника позивача адвоката Сороки Михайла Миколайовича про проведення судового засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжрегіональна машинно-технологічна станція Агро» про стягнення боргу за договором позики в режимі відеоконференції,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ружинського районного суду Житомирської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжрегіональна машинно-технологічна станція Агро» про стягнення боргу за договором позики.

16.02.2023 року до суду надійшло клопотання представника позивача адвоката Сороки Михайла Миколайовича про проведення 21.02.2023 року судового засідання та усіх подальших судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, в якому просить надати йому можливість брати участь у наступних судових засіданнях по справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжрегіональна машинно-технологічна станція Агро» про стягнення боргу за договором позики в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через Систему EasyCon.

Заслухавши клопотання представника позивача адвоката Сороки М.М., суд вважає за необхідне постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Згідно із ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи, що від представника позивача ОСОБА_2 надійшло обгрунтоване клопотання про проведення наступних судових засідань в режимі відеоконференції через Систему EasyCon та з метою забезпечення оперативності судового провадження у розумний строк, суд вважає доцільним проведення дистанційного судового провадження в режимі відеоконференції за його участю.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суд, -

Постановив:

Клопотання представника позивача адвоката Сороки Михайла Миколайовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судові засідання у справі №291/187/20 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжрегіональна машинно-технологічна станція Агро» про стягнення боргу за договором позики, проводити в режимі відеоконференції через Систему EasyCon.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О. В. Митюк.

Дата ухвалення рішення17.02.2023
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу109048144
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення боргу за договором позики в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —291/187/20

Ухвала від 17.02.2023

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 13.04.2021

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 13.04.2021

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 06.03.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 04.03.2020

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні