Ухвала
від 03.02.2023 по справі 626/198/23
КРАСНОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 626/198/23

Провадження № 2/626/126/2023

УХВАЛА

про відкриття провадження в справі

та призначення справи в судове засідання

03.02.2023 року м. Красноград

Суддя Красноградського районного суду Харківської області Рибальченко Ірина Григорівна, перевіривши виконання вимог ст.175-177 ЦПК України по цивільній справі № 626/198/23 запозовною заявою ОСОБА_1 доКомунального некомерційного підприємства 'Красноградська центральна районна лікарня' про Скасування наказу керівника Комунального некомерційного підприємства "Красноградська центральна районна лікарня" щодо незбереження середньго заробітку, -

ВСТАНОВИВ:

До Красноградськогорайонного судуХарківської областінадійшла позовназаява ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 )до Комунального некомерційного підприємства 'Красноградська центральна районна лікарня', (вул. Шиндлера, 87, м. Красноград, Красноградський р-н, Харківська обл., поштовий індекс 63304) про Скасування наказу керівника Комунального некомерційного підприємства "Красноградська центральна районна лікарня" щодо незбереження середньго заробітку.

Справа підсудна Красноградському районному суду Харківської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, позивачем додані її копії і копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позову або відмови у відкритті провадження у справі, які передбачені ст.ст.185-186 ЦПК України, немає.

Вважаю за необхідне прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі.

Із урахуванням заявленого позивачем клопотання про витребування доказів, з метою розгляду справи в розумні строки, а також враховуючи те, що наявність у матеріалах справи заявлених до витребування відомостей може мати істотне значення для об`єктивного та правильного вирішення справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання позивача та витребувати зазначені в клопотаннях докази.

Враховуючи підстави, зазначені в ст.274 ЦПК України, вважаю, що справа підлягає розгляду в порядку спрощеного провадження і слід призначити дату, час і місце судового засідання з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст.187, 277 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти позовнузаяву ОСОБА_1 доКомунального некомерційного підприємства 'Красноградська центральна районна лікарня' про Скасування наказу керівника Комунального некомерційного підприємства "Красноградська центральна районна лікарня" щодо незбереження середньго заробітку до розгляду і відкрити провадження по цивільній справі № 626/198/23.

Справу розглядати в порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання по розгляду позовної заяви на 10.03.2023 о 10.00 в приміщенні Красноградського районного суду Харківської області.

Витребувати у КНП "Красноградська центральна районна лікарня" належним чином завірені копії документів: трудову книжку на ім`я ОСОБА_1 , наказ про прийняття на посаду ОСОБА_1 , наказ про покладення на ОСОБА_2 обов`язків головного бухгалтера підприємства (тимчасове), наказ про скасування ОСОБА_1 ,виплату середньогог заробітку, дані про розмір середнього заробітку який повинен бути нарахований ОСОБА_1 за період з 19.07.2022 року до 24.01.2023 року, дані про фактично нараховану ОСОБА_1 заробітну плату за вказаний період.

Запропонувати відповідачу протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив на позов, докази, що підтверджують обставини, на яких грунтуються його заперечення, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, а також відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити відповідачу, що згідно ст.178 ч.8 ЦПК України, у разі ненадання ним у встановлений судом строк без поважних причин відзиву на позов, суд буде вірішувати справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

За посиланням: https://kr.hr.court.gov.ua/sud2021/gromadyanam/csz/ знаходиться веб-адреса сторінки на офіційному веб-потралі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники судового процесу можуть отримати інформацію стосовно справи, що розглядається.

В судове засідання викликати учасників судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКрасноградський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення03.02.2023
Оприлюднено23.02.2023
Номер документу109124375
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —626/198/23

Постанова від 30.08.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Пилипчук Н. П.

Рішення від 25.04.2023

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Рибальченко І. Г.

Ухвала від 03.02.2023

Цивільне

Красноградський районний суд Харківської області

Рибальченко І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні