Ухвала
від 21.02.2023 по справі 341/1281/22
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/1281/22

Номер провадження 2/341/44/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 лютого 2023 року м.Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді Куценка М.О.,

за участю секретаря судового засідання Сегін І. І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом поданим ОСОБА_1 в інтересах якого на підставі ордеру на надання правової допомоги діє представник адвокат Шевчук-Філімон Наталія Мирославівна до Галицького відділу державної виконавчої служби в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ), Державного підприємства «Сетам», ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Кредитна спілка «Галицька» про визнання електронних торгів недійсними, визнання недійсними та скасування протоколу про проведення електронних торгів, акту про придбання майна з електронних торгів (аукціону) й застосування реституції,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

Ухвалою суду від 03.10.2022 року у справі відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче судове засідання (а.с.56).

Положеннями ч. 1ст. 196 ЦПК Українивизначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

В підготовче судове засідання сторони не з`явилися.

21.10.2022року відвідповідача Галицькоговідділу державноївиконавчої службив Івано-Франківськомурайоні Івано-Франківськоїобласті Південно-західногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Івано-Франківськ) надійшов відзив на позовну заяву, в якому просить відмовити у задоволені позовних вимог (а.с.62-69).

24.10.2022 року від відповідача Кредитної спілки «Галицька» надійшов відзив на позов, в якому просить відмовити повністю у заволені позовних вимог (а.с.82-84).

11.01.2022 року представник позивача ОСОБА_3 через канцелярію суду надала відповідь на відзив, відповідно до якої просить задовольнити позов (а.с.132-136).

Представник позивача ОСОБА_3 в судовезасідання нез`явилася, про розгляд справи повідомлялася належним чином, про причини неявки суд не повідомила.

Відповідач Галицький відділдержавної виконавчоїслужби вІвано-Франківськомурайоні Івано-Франківськоїобласті Південно-західногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Івано-Франківськ) в підготовче судове засідання не з`явився, однак через канцелярію суду подав заяву, в якій просить проводити розгляд справи без його участі (а.с. 154).

Відповідач Державне підприємство«Сетам» в підготовче судове засідання не з`явилося, представника не скерувало, про розгляд справи повідомлялося належним чином, про причини неявки суд не повідомило.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилася, представника не скерувала, про розгляд справи повідомлялася належним чином, про причини неявки суд не повідомила.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Кредитної спілки «Галицька», в підготовче судове засідання не з`явилася, представника не скерувала, про розгляд справи повідомлялася належним чином, про причини неявки суд не повідомила.

Згідно ч. 1 ст. 223 ЦПК України передбачено те, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

У зв`язку з неявкою сторін, ч. 2 ст. 247 ЦПК України передбачено фіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189,196-198,200,260 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом поданим ОСОБА_1 в інтересах якого на підставі ордеру на надання правової допомоги діє представник адвокат Шевчук-Філімон Наталія Мирославівна до Галицького відділу державної виконавчої служби в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ), Державного підприємства «Сетам», ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Кредитна спілка «Галицька» про визнання електронних торгів недійсними, визнання недійсними та скасування протоколу про проведення електронних торгів, акту про придбання майна з електронних торгів (аукціону) й застосування реституції, та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому на 10год.00хв.21.03.2023року у приміщенні суду за адресою: вул. Караїмська, 10, м. Галич, Івано-Франківська область.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://gl.if.court.gov.ua.

У судове засідання викликати учасників провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяМихайло КУЦЕНКО

Дата ухвалення рішення21.02.2023
Оприлюднено24.02.2023
Номер документу109145502
СудочинствоЦивільне
Сутьпридбання майна з електронних торгів (аукціону) й застосування реституції

Судовий реєстр по справі —341/1281/22

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

Ухвала від 03.10.2022

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

КУЦЕНКО М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні