Ухвала
від 21.02.2023 по справі 367/8034/21
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/8034/21

Провадження по справі № 2/367/1929/2023

У Х В А Л А

Іменем України

21 лютого 2023 Ірпінський міський суд Київської областів складі:

головуючогосудді Мерзлого Л.В.,

при секретарі Валюх В.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в місті Ірпінь цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів

в с т а н о в и в :

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває позовна заява ОСОБА_2 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів.

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, а саме вивчені письмові матеріали справи, з`ясовані фактичні обставини справи, що підлягають з`ясуванню під час судового розгляду, долучені письмові докази.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Учасники справи не заперечували щодо призначення справи до розгляду по суті.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Відповідно до ст. 200 ч. 2 п. 3 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, п. 3 ч. 2 ст. 200, 247 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 03.05.2023року на12-00год. за участю сторін в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reyestr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л. В. Мерзлий

Дата ухвалення рішення21.02.2023
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу109170794
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності та зняття арештів

Судовий реєстр по справі —367/8034/21

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 28.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні