Ухвала
від 21.02.2023 по справі 367/8034/21
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/8034/21

Провадження №2/367/1929/2023

УХВАЛА

Іменем України

21 лютого 2023 року Ірпінський міський суд Київської області у складі:

головуючого судді Мерзлого Л.В.,

при секретарі Валюх В.І.,

розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває позовна заява ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів.

21 лютого 2023 року було закрито підготовчепровадження усправі запозовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів та призначено справу до судового розгляду по суті на 03.05.2023рокуна 12-00год. за участю сторін в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Позивач у судове засідання не з`явився з невідомих суду причин.

У відповідності до ст. 43 ЦПК України учасники справи зобов`язані сприяти своєчасному, всебічному, повному та об`єктивному встановленню всіх обставин справи; з`являтись в судове засідання за викликом суду, якщо їх явка визнана судом обов`язковою.

Статтею 44 ЦПК України передбачено, що учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватись процесуальними правами; зловживання процесуальними правами не допускається.

Відповідно до ч. 1ст. 128 ЦПК України суд викликає учасників справи у судове засідання або для участі у вчиненні процесуальної дії, якщо визнає їх явку обовязковою.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

Відповідно до ч. 5 ст. 223 ЦПК України, у разі повторної неявки позивача в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки суд залишає позовну заяву без розгляду, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, і його нез`явлення не перешкоджає вирішенню спору.

Враховуючи вище наведене, з метою повного, всебічного з`ясування обставин справи, суд вважає за необхідне визнати явку позивача ОСОБА_1 в судове засідання по вказаній справі обов`язковою.

Керуючись ст. 12, 43, 44, 223 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкласти судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Ірпінської міської ради Київської області (Відповідач-1), Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП» (Відповідач-2), Третя особа - 1 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Д`яченко Є.С., Третя особа - 2 на стороні Відповідачів: Приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Бурко А.М., Третя особа - 3 на стороні Відповідачів: державний виконавець Ірпінського відділу державної виконавчої служби у Бучанському районі Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Дербіна Л. В., про визнання права власності та зняття арештів на 03.05.2023 року на 12.00 год.

Визнати явку позивача ОСОБА_1 в наступне судове засідання на 03.05.2023 року на 12.00 год - обов`язковою.

Роз`яснити позивачу, що в разі невиконання покладеного обов`язку, від явки до суду в судове засідання, яка відповідно до ухвали суду визнавалась обов`язковою до неї будуть застосовані заходи процесуального примусу, у відповідності до ст. 144 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Л.В. Мерзлий

Дата ухвалення рішення21.02.2023
Оприлюднено27.02.2023
Номер документу109170795
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності та зняття арештів

Судовий реєстр по справі —367/8034/21

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 21.02.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 28.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні