Ухвала
від 27.02.2023 по справі 220/168/23
ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №220/168/23

Провадження № 2/220/81/23

У Х В А Л А

Іменем України

27 лютого 2023 року смт. Велика Новосілка Донецької області

Суддя Великоновосілківського районного суду Донецької області Дурач О.А., розглянувши позовну заяву Великоновосілківського районного центру зайнятості (адреса: вул. Центральна, 103, смт. Велика Новосілка, Волноваський район, Донецька область) в особі представника позивача Буряк Степана Олександровича (адреса: вул. Центральна, 103, смт. Велика Новосілка, Волноваський район, Донецька область) до ОСОБА_1 (адреса: АДРЕСА_1 ), Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (адреса:пл. Соборна, 3, м. Слов`янськ, Краматорський район, Донецька область) про стягнення незаконно отриманої допомоги по безробіттю,-

BСТАНОВИВ:

До суду надійшла позовна заява Великоновосілківського районного центру зайнятості в особі представника позивача Буряк Степана Олександровича до ОСОБА_1 , Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про стягнення незаконно отриманої допомоги по безробіттю.

Дослідивши позовну заяву та додані до неї документи, вважаю її такою, що підлягає залишенню без руху, для усунення її недоліків, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 175 ЦПК України, позовна заява подається до суду в письмовій формі і підписується позивачем або його представником, або іншою особою, якій законом надано право звертатися до суду в інтересах іншої особи.

Відповідно доч.1ст.177ЦПКУкраїни,позивачповинендодати допозовноїзаявиїї копіїтакопіївсіх документів,щододаютьсядо неї,відповіднодокількості відповідачівітретіхосіб. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Відповідно до ч.7 ст.177 ЦПК України, до позовної заяви, підписаної представником позивача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника позивача.

В порушення зазначених вимог подана позивачем позовна заява не містить доданих до неї доказів на підтвердження повноважень представника позивача, довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника позивача на подачу такої заяви та її підпис, та не містить доданих до неї доказів на підтвердження факту надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Згідно з ч.ч. 1, 2 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Таким чином, Великоновосілківському районному центру зайнятості для усунення недоліків поданої заяви слід надати :

докази на підтвердження повноважень представника позивача, довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника позивача;

докази на підтвердження надсилання позивачем листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів (у тому числі з позовною заявою) (поштова квитанція, тощо).

Враховуючи викладене, керуючись ст.175, 176, 177, 185 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Великоновосілківського районного центру зайнятості в особі представника позивача Буряк Степана Олександровича до ОСОБА_1 , Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про стягнення незаконно отриманої допомоги по безробіттю, залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення її недоліків протягом 10 (десяти) днів з дня отримання ухвали.

Якщо недоліки позовної заяви усунуті не будуть, позовна заява підлягає поверненню позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.А.Дурач

СудВеликоновосілківський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення27.02.2023
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу109228998
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про повернення безпідставно набутого майна (коштів)

Судовий реєстр по справі —220/168/23

Постанова від 27.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Хейло Я. В.

Ухвала від 10.07.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Хейло Я. В.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Хейло Я. В.

Рішення від 11.05.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Дурач О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні