Ухвала
від 01.03.2023 по справі 448/937/22
МОСТИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 448/937/22

Провадження № 2/448/40/23

У Х В А Л А

01.03.2023 року м.Мостиська

Мостиський районний суд Львівської області в складі:

головуючої судді Гіряк С.І.,

за участі секретаря судового засідання Семен І.І.,

розглянувши впідготовчому судовомузасіданні заявупозивача ОСОБА_1 про уточнення позовних вимог та залучення третьої особи на стороні відповідачів у цивільній справі 448/937/22запозовом ОСОБА_1 до Мостиської міської ради Львівської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання протиправними та скасування рішень, визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації земельної ділянки

учасники справи:

представник позивача адвокат Кубара М.М.,

відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

представник відповідачів адвокат Тиндик Р.В.

представник відповідача Мостиської міської ради Львівської області Джала С.Ю.

негайно після закінчення судового розгляду, перебуваючи в нарадчій кімнаті, постановив ухвалу про наступне:

Враховуючи значний обсяг описової та мотивувальної частини ухвали, виготовлення якої вимагає тривалого часу, суд вважає за можливе оголосити вступну і резолютивну частину ухвали, відклавши її складення у повному обсязі у строк до п`яти днів відповідно до вимог ч.6 ст.259 ЦПК України.

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, Суд

постановив:

1. Заявупозивача ОСОБА_1 про уточнення позовних вимог та залучення третьої особи на стороні відповідачів задовольнити.

2. Прийняти до спільного розгляду заяву позивача ОСОБА_1 про зміну позовних вимог від 07.02.2023.

3. В подальшому розглядати справу з урахуванням заяви про зміну позовних вимог.

4. Запропонувати відповідачам у звязку із зміною позовних вимог по даній справі, подати до суду заяви (заперечення) або відзив, в якому викласти заперечення відповідно до умов ст.ст.174,178,180 ЦПК України.

5. Залучити державногореєстратора КоваликЗіновію Іванівну (місцезнаходження:вул.Грушевського,6,м.Мостиська,Львівської області) в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів до участі в справі.

6. Відкласти підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Мостиської міської ради Львівської області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів ОСОБА_6 про визнання протиправними та скасування рішень, визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації земельної ділянки на 16 год. 00 хв 22 березня 2023.

7. Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів ОСОБА_6 разом з ухвалою направити копію позовної заяви з додатками рекомендованими листами з повідомленнями про вручення поштового відправлення.

8. Визначити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, п`ятнадцятиденний строк з дня вручення цієї ухвали для подання письмових пояснень щодо позову. У зазначений строк третя особа має право надіслати суду письмові пояснення щодо позову, які повинні відповідати вимогам ст.181 ЦПК Україниі всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч.3 ст.181, ч.4 ст.178 ЦПК Україниодночасно з надісланням (наданням) письмових пояснень до суду, копію пояснень та доданих до нього документів третя особа зобов`язана надіслати іншим учасникам справи.

9. Розгляд справи проводити в приміщені Мостиського районного суду Львівської області, що за адресою: м. Мостиська, вул. Грушевського, 1/9.

10. В судове засідання викликати учасників справи.

11. Розяснити учасникам справи положення ст. 223 ЦПК України, якою визначено, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

12. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://ms.lv.court.gov.ua.

13. Роз`яснити учасникам справи, що згідно ст. 14 ЦПК України Суд направляє судові рішення, судові повістки, судові повістки - повідомлення та інші процесуальні документи учасникам судового процесу на їхні офіційні електронні адреси, вчиняє інші процесуальні дії в електронній формі із застосуванням Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи в порядку, визначеному цим Кодексом, Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

14. Адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, державні органи, органи місцевого самоврядування та суб`єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють офіційніелектронні адресив Єдинійсудовій інформаційно-комунікаційнійсистемі вобов`язковому порядку. Інші особи реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі в добровільному порядку.

15. Особам, які зареєстрували офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі, суд надсилає будь-які документи у справах, в яких такі особи беруть участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення на офіційні електронні адреси таких осіб, що не позбавляє їх права отримати копію судового рішення у паперовій формі за окремою заявою.

16. Реєстрація в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі не позбавляє права на подання документів до суду в паперовій формі.

17. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

Суддя Світлана ГІРЯК

СудМостиський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення01.03.2023
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу109309365
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —448/937/22

Ухвала від 09.09.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шандра М. М.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шандра М. М.

Ухвала від 01.01.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Шандра М. М.

Рішення від 24.11.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

Рішення від 24.11.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Мостиський районний суд Львівської області

Гіряк С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні