Ухвала
від 02.03.2023 по справі 672/117/23
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №672/117/23

Провадження №2/672/161/23

УХВАЛА

02 березня 2023 року м.Городок

Городоцький районний суд

Хмельницької області в складі:

головуючої судді Федорук І.М.

з участю секретаря судового засідання Терещук Н.А.,

прокурора Манилюка М.А.

під час розгляду у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Городку Хмельницької області в порядку спрощеного позовного провадження цивільної справи за позовом Волочиської окружної прокуратури Хмельницької області в інтересах держави в особі Городоцької міської ради, Комунального некомерційного підприємства «Городоцька міська багатопрофільна лікарня» Городоцької міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину,

встановив:

В провадженні Городоцького районного суду Хмельницької області знаходиться цивільна справа за вказаним позовом.

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Городоцька міська багатопрофільна лікарня» Городоцької міської ради. В обґрунтування вимог посилався на те, що лікування потерпілої від кримінального правопорушення ОСОБА_2 проводилося вказаним закладом охорони здоров`я.

Заслухавши доводи прокурора, ознайомившись з матеріалами справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Суд вважає за можливе залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Городоцька міська багатопрофільна лікарня» Городоцької міської ради, оскільки рішення у справі може вплинути на права та обов`язки останнього.

З метою забезпечення належної реалізації прав КНП «Городоцька міська багатопрофільна лікарня», визначених ст. 43 ЦПК України, враховуючи неявку в судове засідання відповідача, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти.

Керуючись ст.ст.53, 260 ЦПК України, суд

ухвалив:

Залучити до участі у цивільній справі за позовом Волочиської окружної прокуратури Хмельницької області в інтересах держави в особі Городоцької міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Комунальне некомерційне підприємство «Городоцька міська багатопрофільна лікарня» Городоцької міської ради.

Розгляд справи відкласти на 29 березня 2023 року о 14 год. 00 хв., про що повідомити учасників справи.

Визначити третій особі, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання пояснення на позовну заяву та п`ятиденний строк з дня отримання копії відзиву (у разі його надіслання відповідачем) для подання пояснення на відзив, які повинні відповідати ч.ч.3-6 ст.178 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.М.Федорук

Дата ухвалення рішення02.03.2023
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу109319014
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від злочину

Судовий реєстр по справі —672/117/23

Рішення від 29.03.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Хмельницької області

Федорук І. М.

Рішення від 29.03.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Хмельницької області

Федорук І. М.

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Хмельницької області

Федорук І. М.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Городоцький районний суд Хмельницької області

Федорук І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні