Ухвала
від 07.03.2023 по справі 542/1554/20
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07 березня 2023 року справа № 542/1554/20

провадження № 2/542/118/23

Новосанжарський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Кашуби М.І.

за участю секретаря судового засідання Бабенко М.В.

розглянувши уписьмовому провадженніцивільну справуза позовом Акціонерного товариства «Ідея Банк» до ОСОБА_1 , треті особи: ТОВ «Автотрейд-Київ», ТОВ «Автотрейд», ТОВ НВ «Долина», про звернення стягнення на предмет застави,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Новосанжарського районного суду Полтавської області знаходиться цивільна справа за позовом Акціонерного товариства «Ідея Банк» до ОСОБА_1 , треті особи: ТОВ «Автотрейд-Київ», ТОВ «Автотрейд», ТОВ НВ «Долина», про звернення стягнення на предмет застави.

Судом встановлено, що остання відома адреса місцезнаходження третьої особи у справі ТОВ «Автотрейд» - м. Луганськ, вул. 26 Бакинських комісарів, 170.

Остання відома адреса місцезнаходження третьої особи у справі ТОВ НВ «Долина» - м. Луганськ, кв. Левченко, 1а/18.

Указом Президента України від 7лютого 2019року №32/2019затверджено «Межі та перелік районів, міст, селищ і сіл, частин їх територій, тимчасово окупованих у Донецькій та Луганській областях», згідно з яким м. Луганськ входить до переліку районів, міст, селищ і сіл, частин їх територій, тимчасово окупованих у Луганській області.

Відповідно до ч. 1 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.

Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії.

Крім того, до суду неодноразово повертались судові виклики, надіслані на поштову адресу ТОВ «Автотрейд-Київ»із відміткою «адресат відсутній за вказаною адресою».

За правилами ч. 11 ст. 128 ЦПК України, відповідач, третя особа можуть викликатися до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Враховуючи норми ч. 11 ст. 128 ЦПК України, а також, з огляду на положення ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», суд приходить до висновку про необхідність повідомлення третіх осіб про судове засідання шляхом поміщення на офіційній сторінці суду на веб-сайті «Судова влада України» оголошення про призначення судового засідання.

Згідно з частиною 2статті 258 ЦПК України, процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Керуючисьстаттями 128, 187, 258 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Повідомити третіх осіб ТОВ «Автотрейд-Київ»,ТОВ «Автотрейд»,ТОВ НВ«Долина»про розгляд справи шляхом поміщення на офіційній сторінці суду на веб-сайті «Судова влада України» оголошення про призначення судового засідання.

Текст для опублікування:

«Новосанжарський районний суд Полтавської області викликає ТОВ «Автотрейд-Київ», ТОВ «Автотрейд», ТОВ НВ «Долина», як третіх осіб, у судове засідання в цивільній справі № 542/1554/20 за позовом Акціонерного товариства «Ідея Банк» до ОСОБА_1 , треті особи: ТОВ «Автотрейд-Київ», ТОВ «Автотрейд», ТОВ НВ «Долина», про звернення стягнення на предмет застави, яке призначено на 05 квітня 2023 року на 13 год. 30 хв. в приміщенні Новосанжарського районного суду Полтавської області, що знаходиться за адресою: селище Нові Санжари, вул. Незалежності, 32».

Інформацію щодо справи, учасники справи можуть отримати за веб-адресою http://ns.pl.court.gov.ua/sud1621 веб-сторінки Новосанжарського районного суду Полтавської області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Заперечення наухвали,щонепідлягаютьоскарженню окремо відрішення суду, включаютьсядоапеляційноїскаргина рішеннясуду.

Суддя Кашуба М.І.

СудНовосанжарський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення07.03.2023
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу109410409
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них позики, кредиту, банківського вкладу, з них

Судовий реєстр по справі —542/1554/20

Постанова від 31.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Постанова від 31.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Ухвала від 07.07.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Пилипчук Л. І.

Рішення від 17.04.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Рішення від 05.04.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні