Ухвала
від 13.03.2023 по справі 205/10275/19
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/3457/23 Справа № 205/10275/19 Суддя у 1-й інстанції - Басова Н.В. Суддя у 2-й інстанції - Петешенкова М. Ю.

УХВАЛА

про відкриття апеляційного провадження

13 березня 2023 року м. Дніпро

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Дніпровського апеляційного суду у складі:

головуючого судді Петешенкової М.Ю.,

суддів: Городничої В.С., Лаченкової О.В.

ознайомившись з матеріалами справи та заслухавши доповідь судді Петешенкової М.Ю., про проведення підготовчих дій за апеляційною скаргою приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа Олександра Володимировича на ухвалу Ленінського районного суду м.Дніпропетровська від 16 січня 2023 року у справі за скаргою Акціонерного товариства «Райффайзен Банк», заінтересовані особи: ОСОБА_1 , Товариство з обмеженою відповідальністю «ТІКЕТС КОНСОЛІДАТОР», ОСОБА_2 , приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа Олександр Володимирович про визнання дій неправомірними, скасування постанови та зупинення стягнення, -

В С Т А Н О В И Л А:

Ухвалою Ленінського районного суду м.Дніпропетровська від 16 січня 2023 року скаргу АТ «Райффайзен Банк» про визнання дій неправомірними, скасування постанови та зупинення стягнення задоволено.

Не погодившись із ухвалою суду, приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа О.В. звернувся з апеляційною скаргою.

Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 10 лютого 2023 року апеляційну скаргу приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа О.В. на ухвалу Ленінського районного суду м.Дніпропетровська від 16 січня 2023 року залишено без руху до надходження справи та витребувано з Ленінського районного суду м.Дніпропетровська матеріали цивільної справи.

22 лютого 2023 року до суду апеляційної інстанції надійшли матеріали цивільної справи.

Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 28 лютого 2023 року апеляційна скарга приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа О.В. залишена без руху, для подання до суду документа, що підтверджує сплату судового збору.

На виконання вимог ухвали судді, приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа О.В. 07 березня 2023 року подав до Дніпровського апеляційного суду документ, що підтверджує сплату судового збору.

Разом з тим, приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа О.В. в апеляційній скарзі ставить питання про поновлення строку на апеляційне оскарження посилаючись на те, що копію оскаржуваної ухвали суду отримав електронною поштою 23 січня 2023 року.

Відповідно до вимог ч.1 ст.127 ЦПК України суд за заявою учасника справи поновлює пропущений процесуальний строк, встановлений законом, якщо визнає причини його пропуску поважними, крім випадків, коли цим Кодексом встановлено неможливість такого поновлення.

Враховуючи зазначене вище, строк на апеляційне оскарження підлягає поновленню, оскільки пропущений скаржником з поважних підстав.

Підстав для залишення без руху або повернення апеляційної скарги, чи відмови у відкритті апеляційного провадження немає.

Керуючись ст. ст. 359, 360, 361 ЦПК України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Поновити приватному виконавцю виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа Олександру Володимировичу строк на апеляційне оскарження ухвали Ленінського районного суду м.Дніпропетровська від 16 січня 2023 року.

Відкрити провадження за апеляційною скаргою приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа Олександра Володимировича на ухвалу Ленінського районного суду м.Дніпропетровська від 16 січня 2023 року у справі за скаргою Акціонерного товариства «Райффайзен Банк», заінтересовані особи: ОСОБА_1 , Товариство з обмеженою відповідальністю «ТІКЕТС КОНСОЛІДАТОР», ОСОБА_2 , приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Ванжа Олександр Володимирович про визнання дій неправомірними, скасування постанови та зупинення стягнення.

Розпочати підготовчі дії для призначення справи до розгляду в апеляційному суді.

В порядку підготовки справи до апеляційного розгляду надіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття апеляційного провадження разом з копією апеляційної скарги і встановити строк протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття апеляційного провадження для подачі відзиву на апеляційну скаргу в письмовій формі з доказами надсилання копій відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: М.Ю. Петешенкова

Судді: В.С. Городнича

О.В. Лаченкова

Дата ухвалення рішення13.03.2023
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу109515118
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дій неправомірними, скасування постанови та зупинення стягнення

Судовий реєстр по справі —205/10275/19

Повістка від 15.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Погрібний Сергій Олексійович

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Погрібний Сергій Олексійович

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Постанова від 04.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 29.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Петешенкова М. Ю.

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Мовчан Д. В.

Постанова від 04.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Краснощоков Євгеній Віталійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні