Ухвала
від 14.03.2023 по справі 190/125/23
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/125/23

Провадження №2/190/151/23

УХВАЛА

14 березня 2023 року м.П`ятихатки

Суддя П?ятихатського районного суду Дніпропетровської області Кудрявцева Ю.В., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Єсіпової Катерини В`ячеславівни про проведення судового засідання в режимі відео конференції, -

в с т а н о в и л а:

В провадженні П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області знаходиться справа за позовом ОСОБА_1 до Перещепинської міської ради Новомосковського району Дніпропетровської області, Лихівської селищної ради Кам`янського району Дніпропетровської області, третя особа: Перша новомосковська державна нотаріальна контора Державний нотаріус Островерхова Олена Анатоліївна про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Підготовче судове засідання по справі призначено на 10.00 годину 28 березня 2023 року в приміщенні П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області.

Представник позивача- адвокат Єсіпова К.В. надіслала на електронну адресу суду клопотання про проведення підготовчого судового засідання справи за її участю та участю позивача ОСОБА_1 в режимі відео конференції з приміщення Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно ч.6 ст.212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Керуючись ст. 212 ЦПК України,

у х в а л и л а:

Підготовче судове засідання справи за позовом ОСОБА_1 до Перещепинської міської ради Новомосковського району Дніпропетровської області, Лихівської селищної ради Кам`янського району Дніпропетровської області, третя особа: Перша новомосковська державна нотаріальна контора Державний нотаріус Островерхова Олена Анатоліївна про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, призначений на10.00годину 28березня 2023року за участю позивача ОСОБА_1 та її представника - адвоката Єсіпової Катерини В`ячеславівни проводити в режимі відеоконференції із Баглійським районним судом м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Доручити Баглійському районному суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області, забезпечити проведення відеоконференції за участю позивача ОСОБА_1 та її представника адвоката Єсіпової К.В., виконати дії, передбачені ч.ч.9, 10 ст.212 ЦПК України.

Копію ухвали направити для виконання до Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженю не підлягає.

Суддя П`ятихатського районного суду

Дніпропетровської області Ю.В.Кудрявцева

СудП'ятихатський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.03.2023
Оприлюднено16.03.2023
Номер документу109542289
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —190/125/23

Рішення від 25.04.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Рішення від 25.04.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 14.03.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні