Ухвала
від 24.02.2023 по справі 446/1734/22
ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/1734/22 Провадження № 2/450/367/23

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

24 лютого 2023 року Пустомитівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого-судді Данилів Є.О.

при секретарі Ориняк Н.М.

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду м.Пустомити цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до Пустомитівського відділу державної виконавчої служби у Львівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Головного управління державної казначейської служби України у Львівській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Приватне підприємство «Транс - спорт» про відшкодування моральної шкоди, заподіяної бездіяльністю працівників Пустомитівського відділу державної виконавчої служби у Львівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

в с т а н о в и в :

На розгляді в Пустомитівському районному суді Львівської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Пустомитівського відділу державної виконавчої служби у Львівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Головного управління державної казначейської служби України у Львівській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Приватне підприємство «Транс - спорт» про відшкодування моральної шкоди, заподіяної бездіяльністю працівників Пустомитівського відділу державної виконавчої служби у Львівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

В судове засідання сторони не з`явилися, не повідомили суд про причини своєї неявки хоча про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Відповідно до вимог ч.2 ст.247ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень ЦПК України розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом встановлено, що підстав для прийняття рішення про вчинення будь-яких процесуальних дій, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті немає.

Відтак, за результатами проведеного підготовчого засідання, суд вважає за необхідне прийняти рішення про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-198, 200, 260, 261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Пустомитівського відділу державної виконавчої служби у Львівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Головного управління державної казначейської служби України у Львівській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Приватне підприємство «Транс - спорт» про відшкодування моральної шкоди, заподіяної бездіяльністю працівників Пустомитівського відділу державної виконавчої служби у Львівському районі Львівської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 29.03.2023 року о 09 год. 30 хв. в приміщенні Пустомитівського районного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Пустомити, вул. Грушевського, 35.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяЄ. О. Данилів

Дата ухвалення рішення24.02.2023
Оприлюднено21.03.2023
Номер документу109639549
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —446/1734/22

Рішення від 29.05.2023

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 18.11.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Данилів Є. О.

Ухвала від 07.11.2022

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні