Ухвала
від 20.03.2023 по справі 444/54/23
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/54/23

Провадження № 2/444/290/2023

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

20 березня 2023 року Жовківський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Зеліско Р. Й.,

секретар судового засідання Мамедова Г.І.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Жовква Львівської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "СТЕРХ ПРО", ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "СТЕП ПРО 2022" про визнання речового права власності на нерухоме майно, захист прав споживача,-

ВСТАНОВИВ :

Позивач ОСОБА_1 а звернулася в суд з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "СТЕРХ ПРО", ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "СТЕП ПРО 2022" про визнання речового права власності на нерухоме майно, захист прав споживача.

Представник позивача та позивач в підготовче судове засідання не з`явилися, хоча про дату, час та місце проведення такого були повідомлені належним чином, однак представник позивача надіслав на адресу суду заяву про те, що він не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду. Додаткових клопотань немає.

Представник відповідача ОСОБА_2 та відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилися, хоча про дату, час та місце проведення такого були повідомлені належним чином, однак представник відповідача надіслав на адресу суду заяву про те, що він не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду. Додаткових клопотань немає.

Представник відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "СТЕРХ ПРО" та представник третьої особи - Товариства зобмеженою відповідальністю"СТЕППРО 2022" в підготовчесудове засіданняне з`явилися,однак усуду відсутні відомості про вручення їм повідомлення про дату, час і місце судового засідання, а саме, повернулися конверти з відміткою "Адресат відсутній за вказаною адресою". Однак, суд враховує, що їх було додатково повідомлено про розгляд справи на офіційному веб-сайті судової влади України.

Оскільки всі учасники справи в судове засідання не з`явилися, фіксування судового процесу відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Оглянувши матеріали цивільної справи, заяву позивача та відзив відповідача, суд приходить до наступного висновку.

Таким чином, спір між сторонами не врегульовано в порядку, передбаченому ч. 2, 3 ст. 200 ЦПК України.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій інших вчиняти не потрібно.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду, передбачені ст.197 ЦПК України .

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного вище, керуючись п. 3 ч. 2 ст.200,260, 261 ЦПК України,суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Товаристваз обмеженоювідповідальністю "СТЕРХПРО", ОСОБА_2 ,третя особабез самостійнихвимог настороні відповідачів:Товариство зобмеженою відповідальністю"СТЕППРО 2022" провизнання речовогоправа власностіна нерухомемайно,захист правспоживача та призначити справудо судовогорозгляду посуті увідкритому судовомузасіданні взалі судув приміщенніЖовківського районногосуду Львівськоїобласті (заадресою:Львівська область,Львівський (Жовківський)район м.Жовква,вул.Гагаріна,3А) о 13 год. 30 хв. 02 травня 2023 року.

Про дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Виклик відповідача у даній справі здійснювати через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

Роз`яснити відповідачу, що у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя: Зеліско Р. Й.

СудЖовківський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення20.03.2023
Оприлюднено22.03.2023
Номер документу109667939
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, пов’язаних із застосуванням Закону України «Про захист прав споживачів»

Судовий реєстр по справі —444/54/23

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні