Ухвала
від 21.03.2023 по справі 404/5968/22
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/5968/22

Номер провадження 2/404/1451/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 березня 2023 року Кіровський районний суд м. Кіровограда

у складі :головуючого судді - Мохонько В.В.,

за участі секретаря - Добровольської Т.О.,

розглянувши у підготовчому засіданні в м. Кропивницькому цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградюгторг»</a>, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Подільський відділ державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна,-

ВСТАНОВИВ:

У жовтні 2022 року позивач звернулась до суду з позовною заявою до товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградюгторг»</a>, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Подільський відділ державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна..

Відповідно до ухвали судді Кіровського районного суду м. Кіровограда від 25.10.2022 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі, призначено підготовче засідання.

В підготовче засідання учасники справи не з`явились, повідомлялись. Від представника позивача через канцелярію суду надійшло клопотання про залучення до участі в справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_2 , ОСОБА_3 .

Відповідно до ст. 53 ЦПК України, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Як вбачається із матеріалів справи відповідно свідоцтва про право власності на житло від 03.09.1993 року квартира АДРЕСА_1 належить на праві власності ОСОБА_1 та членам її сім`ї: ОСОБА_2 , ОСОБА_4 , ОСОБА_3 .

ОСОБА_4 помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Вивчивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню та залучає до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , на права та обов`язки якої може вплинути рішення суду.

Тому, керуючись ст.ст. 43, 49, 53, 54, 197, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Залучити до участі в справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградюгторг»</a>, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Подільський відділ державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна, як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , про що її повідомити.

Зобов`язати позивача не пізніше двох днів з дня вручення копії ухвали направити третій особі копії позовної заяви з додатками, а докази такого направлення надати до суду до наступного підготовчого судового засідання.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, має право подати в п`ятиденний строк із дня вручення ухвали у справі письмові пояснення щодо позову або відзиву. Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

У поясненнях третьої особи щодо позову або відзиву третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Пояснення третьої особи підписуються третьою особою або її представником. Копія пояснень одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено 21.03.2023 року.

Суддя

Кіровського районного суду

м. Кіровограда В.В. Мохонько

Дата ухвалення рішення21.03.2023
Оприлюднено23.03.2023
Номер документу109693578
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —404/5968/22

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Рішення від 14.09.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Рішення від 14.09.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні