Ухвала
від 21.03.2023 по справі 404/5968/22
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/5968/22

Номер провадження 2/404/1451/22

У Х В А Л А

закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

21 березня 2023 року Кіровський районний суд м. Кіровограда

в складі: головуючого судді Мохонько В.В.,

за участі секретаря - Добровольської Т.О.,

розглянувши упідготовчому засіданнів м.Кропивницькому цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградюгторг»</a>, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Подільський відділ державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна,-

ВСТАНОВИВ:

У жовтні 2022 року позивач звернулась до суду з позовною заявою до товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградюгторг»</a>, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Подільський відділ державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна.

Відповідно до ухвали судді Кіровського районного суду м. Кіровограда від 25.10.2022 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі, призначено підготовче засідання.

В підготовчезасідання учасникисправи нез`явились,повідомлялись.Від представникапозивача надійшлоклопотання,яким просивпровести підготовче засіданняу їхвідсутності, не заперечував щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті в судовому засіданні.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Сторони не виявили бажання у підготовчому засіданні укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду та звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст.198 ЦПК України судом встановлено не було та учасники процесу таких клопотань не заявляли.

Таким чином, судом в ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання проведено підготовчі дії, передбачені ст. ст. 189-199 ЦПК України.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За умовами ч.2 ст. 200 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 197-200, 258-260 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровоградюгторг»</a>, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Подільський відділ державної виконавчої служби у місті Кропивницькому Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про зняття арешту з майна.

Справу призначити до судового розгляду по суті в судовому засіданні на 18 травня 2023 року на 10 годину 15 хвилин, в приміщенні Кіровського районного суду м. Кіровограда, за адресою: м. Кропивницький, вул. Габдрахманова, 7, зал № 24.

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, дослідження письмових доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: https://court.gov.ua/sud1109/.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Повний текст судового рішення складено 21.03.2023 року.

Суддя

Кіровського районного

суду м. Кіровограда В.В. Мохонько

Дата ухвалення рішення21.03.2023
Оприлюднено23.03.2023
Номер документу109693579
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —404/5968/22

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Рішення від 14.09.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Рішення від 14.09.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Мохонько В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні