Ухвала
від 23.03.2023 по справі 215/3301/22
ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 215/3301/22

2-о/215/14/23

УХВАЛА

23 березня 2023 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

у складі головуючого, судді - Квятковського Я.А.

розглянувши в місті Кривий Ріг, в порядку ч.2 ст.247ЦПК України безфіксації судовогопроцесу задопомогою звукозаписувальноготехнічного засобуцивільну справу за заявою ОСОБА_1 про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, заінтересовані особи: виконавчий комітет Тернівської районної у місті Кривому Розі рада; Комунальний заклад «Криворізький психоневрологічний інтернат» Дніпропетровської обласної ради», -

ВСТАНОВИВ:

07.09.2022 ОСОБА_1 звернулася до суду з заявою про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, просить суд визнати недієздатним ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та призначення його опікуном ОСОБА_1 .

Відповідно до ч. 1ст. 5 ЦПК Україниздійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законом або договором.

Згідно ст.76ЦПК Українидоказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ст.95ЦПК Україниписьмовими доказами є документи (крім електронних документів), які містять дані про обставини, що мають значення для правильного вирішення спору. Письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього.

Згідно частин 7, 8 статті 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Беручи до уваги зміст заявлених вимог, з метою з`ясування обставин справи, суд вважає за необхідне витребувати медичну документацію від комунального підприємства «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровська обласна рада».

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 84, 95, 258-259,294, 353 ЦПК України, суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати від комунального підприємства «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровська обласна рада» (50011, м. Кривий Ріг, вул. Дишинського, буд. 84), амбулаторну картку та історії хвороби ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 .

Одночасно роз`яснюємо, що відповідно до вимог ч. ч. 7-9 ст. 84 ЦПК Україниособи,які немають можливостіподати доказ,який витребовуєсуд,або немають можливостіподати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пяти днів з дня вручення ухвали; у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом; притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Витребувані документи необхідно надати у строк до 10.04.2023.

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення і в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення23.03.2023
Оприлюднено27.03.2023

Судовий реєстр по справі —215/3301/22

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 30.09.2022

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

Ухвала від 30.09.2022

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Квятковський Я. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні