Ухвала
від 31.03.2023 по справі 562/637/22
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття апеляційного провадження

31 березня 2023 року

м. Рівне

Справа № 562/637/22

Провадження № 22-ц/4815/534/23

Рівненський апеляційний суд в складі суддів:

головуючого судді Вейтас І.В.,

суддів: Ковальчук Н.М.,

Хилевича С.В.

перевіривши апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на заочне рішення Здолбунівського районного суду Рівненської області від 13 вересня 2022 року у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" про витребування земельних ділянок та скасування записів у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно ,

в с т а н о в и в :

Заочним рішенням Здолбунівського районного суду Рівненської області від 13 вересня 2022 року позов ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" про витребування земельних ділянок та скасування записів у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно задоволено.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,22 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_2 земельну ділянку площею 2,22 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 1,16 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_2 земельну ділянку площею 1,16 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,1576 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_5 земельну ділянку площею 2,1576 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,1347 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_7 земельну ділянку площею 2,1347 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,11 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_10 земельну ділянку площею 2,11 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,11 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_11 земельну ділянку площею 2,11 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,10 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_12 земельну ділянку площею 2,10 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 4,35 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_9 земельну ділянку площею 4,35 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 4,66 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_8 земельну ділянку площею 4,66 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 1,9576 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_6 земельну ділянку площею 1,9576 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 1,1601 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_4 земельну ділянку площею 1,1601 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,16 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_4 земельну ділянку площею 2,16 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,13 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_3 земельну ділянку площею 2,13 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,14 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_3 земельну ділянку площею 2,14 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 3,14 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_1 земельну ділянку площею 3,14 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

Скасовано державну реєстрацію права оренди земельної ділянки площею 2,19 га, розташованої на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області та ухвалено витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на користь ОСОБА_1 земельну ділянку площею 2,19 га, розташовану на території колишньої Урвенської сільської ради Здолбунівського району Рівненської області.

20 березня 2023 року засобами поштового зв`язку Товариство зобмеженою відповідальністю"Західнаагровиробнича компанія" подало апеляційнускаргуна вказане судове рішення.

Апеляційна скарга Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на заочне рішення Здолбунівського районного суду Рівненської області від 13 вересня 2022 року подана з дотриманням вимог ст. 356 ЦПК України стосовно форми та змісту, а тому підлягає до розгляду в апеляційній інстанції в порядку спрощеного позовного провадження.

Наведені у апеляційній скарзі доводи містять підстави, передбачені §1-2 глави 1 розділу V ЦПК України, для відкриття апеляційного провадження.

Керуючись ст. 356, 359, 361 ЦПК України, суд

у хв ал ив :

1. Відкрити апеляційне провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" про витребування земельних ділянок та скасування записів у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю "Західна агровиробнича компанія" на заочне рішення Здолбунівського районного суду Рівненської області від 13 вересня 2022 року.

2. Скаржнику надіслати копію ухвали про відкриття апеляційного провадження, а іншим учасникам справи разом із копією ухвали про відкриття провадження надіслати копії апеляційної скарги та доданих до неї матеріалів.

3. Відзив наапеляційну скаргуможе бутиподано протягомдесяти днівіз днявручення ухвалипро відкриттяпровадження усправі.До відзиву,в обов`язковомупорядку,повинні бутидодані доказинадсилання (надання)його копійіншим учасникамсправи,згідно вимогч.4ст.360ЦПК України. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Головуючий суддя Вейтас І. В.

Судді: Ковальчук Н.М.

Хилевич С.В.

Дата ухвалення рішення31.03.2023
Оприлюднено03.04.2023
Номер документу109937361
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права оренди

Судовий реєстр по справі —562/637/22

Постанова від 14.12.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Вейтас І. В.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Ухвала від 17.02.2023

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Ухвала від 30.11.2022

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Ухвала від 16.11.2022

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Ухвала від 18.03.2022

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Рішення від 12.09.2022

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні