Ухвала
від 05.04.2023 по справі 592/3964/23
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/3964/23

Провадження № 2/592/1143/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

05 квітня 2023 року м.Суми

Суддя Ковпаківськогорайонного судуміста СумиКатрич О.М.,розглянувши матеріалипозовної заяви представника позивача Кондратенка Юрія Миколайовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 до ПАТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна», третя особа Директор ПАТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» - Шарамок Світлана Вікторівна про поновлення на роботі, стягнення заробітної плати,

встановив:

Позивач звернувся до суду з вказаною позовною заявою.

Справа підсудна Ковпаківському районному суду міста Суми.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України. Відсутні підстави визначені статтями 185, 186 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання та повідомленням учасників справи.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження за позовною заявою представника позивача Кондратенка Юрія Миколайовича, який діє в інтересах ОСОБА_1 до ПАТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна», третя особа Директор ПАТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» - Шарамок Світлана Вікторівна про поновлення на роботі, стягнення заробітної плати.

Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити посправі підготовчесудове засідання об11 год. 00 хв. 12.04.2023 року за адресою: місто Суми, вулиця Маґістратська, 12, зал засідань № 14, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документів відповідачу.

Роз`яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити учасникамсправи,що напідставі п.4ч.1ст.148ЦПК Українисуд можепостановити ухвалупро стягненняв дохіддержавного бюджетуз відповідноїособи штрафуу сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: ненадання копії відзиву на позов, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України:

http://kv.su.court.gov.ua/sud1806/gromadyanam/csz/.

Ухвала набираєзаконної силиз моментупідписання суддею.Ухвала можебути оскарженау частинівідкриття провадженняз порушеннямправил підсудностідо Сумського апеляційногосуду протягом п`ятнадцятиднів здня їїотримання.

Суддя О.М. Катрич

Дата ухвалення рішення05.04.2023
Оприлюднено06.04.2023
Номер документу110011348
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі, стягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —592/3964/23

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Катрич О. М.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Катрич О. М.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Катрич О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні