Ухвала
від 05.04.2023 по справі 586/39/22
ГАДЯЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 586/39/22

Провадження № 2/526/58/2023

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 квітня 2023 року Гадяцький районний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді Тищенко Л. І.

з участю секретаря Синепол С. А.

розглянувши клопотання представника відповідача Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» Сугакова Сергія у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу,

у с т а н о в и в:

у провадженні Гадяцького районного суду Полтавської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Від представника відповідача Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» Сугакова Сергія надійшло клопотання про проведення судового розгляду справи в режимі відеоконференції з Середино-Будським районним судом Сумської області, у зв`язку з неможливістю прибуття представника відповідача у судове засідання із-за дії воєнного стану в Україні та територіальної віддаленості від місця знаходження Гадяцького районного суду.

Відповідно до ч. 6, ч. 8 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Враховуючи, що представник відповідача Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» Сугаков Сергій проживає в іншій місцевості на значній відстані від Гадяцького районного суду Полтавської області, тобто поза територією юрисдикції суду, а також з метою оперативності судового провадження, суд вважає за доцільне провести судовий розгляд справи в режимі відеоконференції за участю представника відповідача Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» Сугакова Сергія.

Керуючись статтями 197, 212 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в :

Клопотання представника відповідача Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» Сугакова Сергія про його участь у судовому розгляді справи в режимі відеоконференції задовольнити.

Судовий розглядцивільної справиза позовом ОСОБА_1 до Національногоприродного парку«Деснянсько -Старогутський» провизнання незаконним таскасування наказупро відсторонення відроботи,стягнення середньоїзаробітної платиза часвимушеного прогулупроводити урежимі відеоконференціїз Середино-Будськимрайонним судом Сумськоїобласті (м. Середина-Буда, вул. Троїцька, 16, Шосткинського району Сумської області).

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу відкласти на 11 год. 00 хв. 24 травня 2023 року.

Доручити Середино-Будськомурайонному судуСумської області забезпечити проведення судового засідання, призначеного на на 11 год. 00 хв. 24 травня 2023 року в режимі відеоконференції за участю представника відповідача Національного природного парку «Деснянсько - Старогутський» Сугакова Сергія, а також перевірити документи, що посвідчують його повноваження та особу.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали надіслати особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, а також до Середино-Будського районного суду Сумської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуюча Л. І. Тищенко

Дата ухвалення рішення05.04.2023
Оприлюднено07.04.2023
Номер документу110033334
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —586/39/22

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Рішення від 10.07.2023

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Тищенко Л. І.

Рішення від 05.07.2023

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Тищенко Л. І.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Тищенко Л. І.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Тищенко Л. І.

Ухвала від 20.02.2022

Цивільне

Середино-Будський районний суд Сумської області

Ситайло О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні