Ухвала
від 14.04.2023 по справі 2-98/11
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-98/11

У Х В А Л А

іменем України

14.04.2023 року с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Суддя Томаківського районного суду Дніпропетровської області Кондус Л.А.,

розглянувши клопотання представника позивача Жовтяк О.В. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, -

ВСТАНОВИВ:

Представник Акціонерного товариства Комерційний Банк "ПриватБанк" звернувся до суду із заявою про зміну способу виконання рішення Томаківського районного суду Дніпропетровської області від 09.02.2022 у справі № 2-98/11, боржники: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 .

Від представника позивача Жовтяк О.В. надійшло клопотання про забезпечення проведення наступного судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за допомогою сервісу "ЕasyСon" (https6// vkz.court.gov.ua/).

Суддя, враховуючи вищевикладені обставини, та розглянувши дане клопотання, вважає, що слід вирішити питання щодо розгляду справи у режимі відеоконференції.

Відповідно до ч. 4 ст. 212 ЦПК України: "Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України".

Наказом Державної судової адміністрації України № 196 від 23 квітня 2020 року затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду у новій редакції.

Таким чином, для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів встановлено певні умови, дотримання яких направлене на забезпечення технічної та організаційної можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

З матеріалів справи вбачається, що представник позивача зареєстрований у вказаній системі з використанням КЕП (ЕЦП), користувач - Жовтяк О.В. , з використанням електронної пошти: ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка внесена в ЄРАУ.

Для забезпечення своєчасного розгляду справи та оперативності судового провадження, вважаю за необхідне задовольнити клопотання та провести судове засідання в режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Керуючись ст.ст. 43, 212, 259,260 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Розгляд справи у судовому засіданні за заявою представника Акціонерного товариства Комерційний Банк "ПриватБанк" про зміну способу виконання рішення суду, боржники: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою системи відеоконференцзв`язку "EASYCON" представнику позивача необхідно попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в системі відеоконференцзв`язку "EASYCON" за посиланням на офіційному веб-порталі Судової влади України (www.court.gov.ua) та перевірити наявні власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції системою відеоконференцзв`язку "EASYCON".

Особою яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представник позивача - Жовтяк О.В.: ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Роз`яснити, що відповідно ст. 212 ч.5 ЦПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Відповідно до ст.353 ЦПК України, ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя: Л.А.Кондус

14.04.2023

СудТомаківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.04.2023
Оприлюднено18.04.2023
Номер документу110248843
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-98/11

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Вадовська Л. М.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Кондус Л. А.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Кашуба М. І.

Ухвала від 14.04.2023

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Кондус Л. А.

Ухвала від 24.03.2023

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Кондус Л. А.

Ухвала від 22.07.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Вадовська Л. М.

Ухвала від 29.06.2022

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

Рішення від 15.06.2022

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Рішення від 15.06.2022

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 13.06.2022

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні