Ухвала
від 29.03.2023 по справі 183/5400/22
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/5400/22

№ 2/183/1066/23

У Х В А Л А

29 березня 2023 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі головуючого судді Парфьонова Д. О. за участі секретаря судового засідання Моісєєва К. А., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Новомосковськ, у порядку загального позовного провадження, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Новомосковської міської ради, ОСОБА_2 , треті особи: Перша новомосковська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, Приватне акціонерне товариство «Інвестиційно-фінансовий консалтинг», Акціонерне товариство Комерційний банк «Приватбанк», про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

позивач звернулась до суду з вищевказаним позовом.

Ухвалою судді від 05 вересня 2022 року позовну заяву прийнято до розгляду у порядку загального позовного провадження та відкрито провадження у справі, призначено підготовче засідання.

Ухвалою суду від 11 жовтня 2022 року залучено до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Акціонерне товариство «Інвестиційно-фінансовий консалтинг» та Акціонерне товариство Комерційний банк «Приватбанк».

Ухвалою суду від 28 лютого 2023 року залучено до участі у справі у якості співвідповідача ОСОБА_2 .

У підготовче засідання позивач не з`явилась, Від позивача надійшла заява про розгляд справи у її відсутність та підтримання вимог позову.

Представник відповідача-1 у підготовче засідання не з`явився, надавши заяву про розгляд справи у відсутність представника та прийняття рішення згідно з діючим законодавством, на підставі наявних у справі документів. Відзив на позов не надав.

Відповідач-2 у підготовче засідання не з`явилася, відзив на позов не надала. Підстав неявки не пояснила, заяв, клопотань не подавала. Повістку про виклик та документи направлено судом за останньою відомою адресою відповідача-2.

Представник третьої особи-1 у підготовче засідання не з`явився, підстав неявки не повідомив, пояснень не надавав, надавши на ухвалу суду копії спадкових справ.

Представник третьої особи-2, АТ «Інвестиційно-фінансовий консалтинг», у підготовче засідання не з`явився, підстав неявки не повідомив, пояснень не надавав. Про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином.

Представник третьої особи-3, АТ КБ «Приватбанк», у підготовче засідання не з`явився, згідно з поданою заявою просив розглянути справу у відсутність представника.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося, на підставі ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.189, 196-198, 200, 247 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Новомосковської міської ради, ОСОБА_2 , треті особи: Перша новомосковська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, Приватне акціонерне товариство «Інвестиційно-фінансовий консалтинг», Акціонерне товариство Комерційний банк «Приватбанк», про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом.

Призначити справудо судовогорозгляду увідкритому судовомузасіданні зповідомленням учасниківсправи на 29березня 2023року о10год.45хв. уприміщенніНовомосковського міськрайонногосудуДніпропетровськоїобласті за адресою: Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул.Гетьманська, буд. 4, зал № 3.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Ухвала суду складена і підписана 29 березня 2023 року.

Суддя Д. О. Парфьонов

Дата ухвалення рішення29.03.2023
Оприлюднено25.04.2023
Номер документу110387891
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —183/5400/22

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Рішення від 29.03.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Ухвала від 28.02.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Ухвала від 11.10.2022

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Парфьонов Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні