Ухвала
від 24.04.2023 по справі 375/4/23
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №375/4/23

Провадження №2-др/375/3/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

24 квітня 2023 року смт. Рокитне

Рокитнянський районний суд Київської області у складі головуючої судді Чорненької О.І., розглянув заяву представника відповідача Селянського (фермерського) господарства "Антей" - адвоката Мохонько К.М. про ухвалення додаткового рішення у справі за позовом ОСОБА_1 до Селянського (фермерського) господарства "Антей", третя особа: приватний нотаріус Рокитнянського районного нотаріального округу Київської області Скоробагатько Валентини Данилівни, про усунення перешкод у користуванні земельною ділнкою, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Рокитнянського районного суду Київської області перебувала цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Селянського (фермерського) господарства "Антей", третя особа: приватний нотаріус Рокитнянського районного нотаріального округу Київської області Скоробагатько Валентини Данилівни, про усунення перешкод у користуванні земельною ділнкою, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди.

У підготовчому судовому засіданні, призначеному на 10 квітня 2023 року, позивач ОСОБА_1 підтримав подану ним через канцелярію суду, заяву про залишення без розгляду поданого позову.

Ухвалою Рокитнянського районного суду Київської області від 10 квітня 2023 року заяву позивача задоволено та позов ОСОБА_1 до Селянського (фермерського) господарства "Антей", третя особа: приватний нотаріус Рокитнянського районного нотаріального округу Київської області Скоробагатько Валентини Данилівни про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди залишено без розгляду.

21 квітня 2023 року поштовим зв`язком на адресу суду надійшла заява представника відповідача - адвоката Мохонько К.М. про стягнення з ОСОБА_1 на користь Селянського (фермерського) господарства "Антей" витрат на професійну правничу допомогу та надав докази, стягнення витрат на правову допомогу, надану адвокатом Мохонько К.М. у розмірі 5000 гривень.

Відповідно до статті 270 ЦПК України суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, стосовно певної позовної вимоги, з приводу якої сторони подавали докази і давали пояснення, але не ухвалено рішення. Заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення.

Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів із дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення.

Враховуючи заяву позивачки по справі, норми закону, суд вважає за необхідне прийняти до свого провадження дану цивільну справу та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.4, 19, 187, 270 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за заявою представника представника відповідача Селянського (фермерського) господарства "Антей" - адвоката Мохонько К.М. про ухвалення додаткового рішення у справі за позовом ОСОБА_1 до Селянського (фермерського) господарства "Антей", третя особа: приватний нотаріус Рокитнянського районного нотаріального округу Київської області Скоробагатько Валентини Данилівни, про усунення перешкод у користуванні земельною ділнкою, скасування рішення про державну реєстрацію права оренди.

Призначити справу до розгляду на 09 годину 00 хвилин 12 травня 2023 року у приміщенні Рокитнянського районного суду Київської області в залі судових засідань № 2, за адресою: Київська область, Білоцерківський район, смт. Рокитне, вул. Заводська, 11, з повідомленням сторін.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення.

Учасникам справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається за веб-адресою на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://rk.ko.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набуває законної сили з моменту підписання суддею.

Повне найменування сторін

позивач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації та проживання за адресою: АДРЕСА_1 ;

відповідач: Селянське (фермерське) господарство "Антей", код ЄРДПОУ 25565571, , місцезнаходження за адресою: 09622, Київська область, Білоцерківський район, с. Телешівка, пров. Шкільний, 3;

представник відповідача: адвокат Мохонько Костянтин Миколайович, свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 2999/10, видане КДКА Київської області від 24.11.2005, місце роботи: вул. Вокзальна, 5, м. Біла Церква, Київської області, поштова адреса: а/с 50, м. Біла Церква -12, 09112, тел.: НОМЕР_2 , елек. пошта: ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

третя особа: приватний нотаріус Рокитнянського районного нотаріального округу Київської області Скоробагатько Валентина Данилівна, місце здійснення діяльності: АДРЕСА_2 .

Головуюча суддя Олена ЧОРНЕНЬКА

Дата ухвалення рішення24.04.2023
Оприлюднено26.04.2023
Номер документу110412750
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —375/4/23

Рішення від 26.05.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 11.01.2023

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Чорненька О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні