Ухвала
від 26.04.2023 по справі 490/1913/23
МИКОЛАЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 квітня 2023 року м. Миколаїв

Миколаївський апеляційний суд у складі:

головуючого ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3

за участю секретаря судового засідання- ОСОБА_4

розглянув апеляційну скаргу прокурора Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 04.04.2023 року, якою частково задоволено клопотання прокурора Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 про накладення арешту на майно вилучене в ході обшуку 21.03.2023 за адресою АДРЕСА_1

В с т а н о в и в :

Короткий зміст вимог апеляційної скарги.

В апеляційній скарзі прокурор просить ухвалу слідчого судді скасувати в частині відмови в задоволенні клопотання прокурора, постановити нову ухвалу в цій частині, якою задовольнити в повному обсязі клопотання прокурора Херсонської окружної прокуратури Херсонської області про накладення арешту на майно, вилучене в ході обшуку 21.03.2023 за адресою АДРЕСА_1 .

Також просить поновити строк на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 04.04.2023 року.

Короткий зміст судового рішення суду першої інстанції.

Клопотання прокурора Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 - задоволено частково.

Накладено арешт на майно вилучене в ході обшуку 21.03.2023 за адресою АДРЕСА_1 , а саме:

- тканина прямокутної форми розміром 130 на 90 см., біло-синьо-червоного кольору, схожий на прапор рф в кількості 1 шт.;

- 4 стрічки з тканини в помаранчево-чорну смужку, візуально схожі на георгіївські;

- 1 стрічка з тканини біло-синьо-червоного кольору схожа на прапор рф;

- 6 системних блоків;

- 3 системні блоки мають назву «Frime», чорного кольору, з частково пластиковим та частково металевим корпусом, будь-яких ідентифікуючих або характеризуючих позначок не мають;

- 2 системні блоки мають назву «Logic power», чорного кольору, з частково пластиковим та частково металевим корпусом, будь-яких ідентифікуючих або характеризуючих позначок не мають;

- 1 системний блок, сірого кольору, з частково пластиковим та частково металевим корпусом, будь-яких ідентифікуючих або характеризуючих позначок не має.

В іншій частині клопотання - відмовлено.

Узагальнені доводи апеляційної скарги.

Прокурор вважає, що оскаржувана ухвала є необґрунтованою та незаконною, постановленою з істотним порушенням вимог кримінально процесуального закону.

Зазначає, що слідчий суддя необґрунтовано відмовив в задовольнні клопотання прокурора про арешт майна, вилученого в ході обшуку 21.03.2023 за адресою АДРЕСА_1 , оскільки все вилучене майно є доказом в кримінальному провадженні.

Стверджує, що не застосування арешту до всього вилученого майна може призвести до відчуження зазначеного майна, розпорядження ним в інший спосіб та знищення слідів злочину.

Встановлені судом першої інстанції обставини.

До суду надійшло клопотання в якому прокурор просив накласти арешт на майно, вилучене в ході обшуку 21.03.2023 за адресою АДРЕСА_1 , у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №12022230000003979 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.111-1 КК України

Клопотання мотивоване тим, що все вилучене майно відповідає критерію речового доказу, визначеного ст.98 КПК України. Не застосування арешту майна може призвести до втрати доказів, що перешкоджатиме розслідуванню та встановленню істини у кримінальному провадженні.

Задовольняючи частково клопотання про арешт тимчасово вилученого майна, слідчий суддя вказав, що вилучені тканини з символікою рф, системні блоки є речовими доказами у справі, зберегли на собі сліди кримінального правопорушення, містять у собі інформацію, яка має доказове значення у вказаному кримінальному провадженні, підтверджують факт взаємодії з державою агресором- рф, потребують проведення відповідних судових експертиз, та відповідають критеріям речового доказу з огляду на обставини кримінального провадження.

Щодо накладення арешту на предмети зовні схожі на гранати Ф-1 с запалами, то слідчий суддя зазначила, що оскільки боєприпаси є забороненими до вільного обігу в цивільному обороті, тобто не є майном у розумінні ст. 170 КПК України, таким чином відсутня необхідність у застосуванні заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді накладення на них арешту.

Крім того, слідчий суддя дійшла висновку, що відсутні підстави для накладення арешту на вилучені лікарські засоби та список лікарських засобів, та відмовила в задоволенні в цій частині клопотання.

Встановлені судом апеляційної інстанції обставини.

Заслухавши доповідь судді, вивчивши матеріали судового та кримінального проваджень, апеляційний суд дійшов наступного.

За змістом ч. 1 ст. 117 КПК України, строк повинен бути поновлений за клопотанням заінтересованої особи ухвалою слідчого судді, суду, якщо він пропущений з поважних причин. При цьому, законом не визначено переліку підстав, при наявності яких строк на оскарження підлягає поновленню, і це питання має вирішуватися судом, з урахуванням всіх встановлених обставин справи.

Згідно з вимогами п.3 ч. 2 ст. 395 КПК України, ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Ухвала слідчим суддею за результатами клопотання прокурора була постановлена 04.04.2023 року, без участі прокурора. Апеляційну скаргу до суду прокурором подано 20.04.2023 року, тобто з пропуском, встановленого ст. 395 КПК України, п`ятиденного строку на оскарження ухвали слідчого судді.

Перевіркою матеріалів судового провадження встановлено, що в них наявна розписка прокурора про отримання ним копії ухвали в суді особисто 19.04.2023 року.

За таких обставин, з метою дотримання права на доступ до суду, апеляційний суд вважає необхідним задовольнити клопотання прокурора щодо поновлення йому строку на апеляційне оскарження, визнати поважними причини пропуску строку та поновити йому процесуальний строк на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 04.04.2023 року.

Що стосується суті прийнятого слідчим суддею рішення, апеляційний суд дійшов наступного.

Перевіряючи рішення слідчого судді та доводи апеляційної скарги в їїмежах, апеляційний суд виходить з того, що у відповідності до вимог чинного кримінального процесуального закону, зокрема, ст. 131 КПК України, арешт майна є одним із заходів забезпечення кримінального провадження та є важливим елементом здійснення завдань кримінального провадження, які передбачені ст. 2 КПК України, своєчасне застосування якого може запобігти негативним наслідкам при розслідуванні злочинів.

Згідно з положеннями ч. 3 ст. 170 КПК України слідчий суддя накладає арешт на майно, якщо є достатні підстави вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

Як убачається з матеріалів провадження до сектору дізнання ВП № 2 Херсонського районного управління поліції ГУНП в Херсонській області надійшли матеріали про те, що ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянин України, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 (колишній працівник поліції та Херсонського міського виконавчого комітету, у 2021 році очолював управління аудиту та контролю ХМР, на виборах до міської ради представляв партію ОСОБА_7 « ІНФОРМАЦІЯ_2 »), достеменно знаючи про окупацію м. Херсона та Херсонської області озброєними військами рф, діючи на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості держави Україна, перейшов на бік ворога в умовах воєнного стану, активно співпрацює з окупаційною владою рф та агітує місцеве населення м. Херсона підтримувати окупаційну військово-цивільну адміністрацію Херсонської області.

30.09.2022 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №№12022230000003979 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111-1 КК України.

21.03.2023 старшим дізнавачем СД відділу поліції №2 Херсонського РУП ГУНП в Херсонській області старшим лейтенантом поліції ОСОБА_8 на підставі ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 .

Прокурором Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 подано до суду клопотання про накладення арешту на майно, вилучене в ході обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Приймаючи рішення про часткове задоволення клопотання, слідчий суддя зазначив, що клопотання прокурора підлягає задоволенню тільки в частині накладення арешту на вилучені тканини з символікою рф, системні блоки, оскільки дані речі є речовими доказами у справі, зберегли на собі сліди кримінального правопорушення, містять у собі інформацію, яка має доказове значення у вказаному кримінальному провадженні, підтверджують факт взаємодії з державою агресором- рф, потребують проведення відповідних судових експертиз, та відповідають критеріям речового доказу з огляду на обставини кримінального провадження, тому слідчий суддя дійшов висновку, що на них, має бути накладений арешт з метою забезпечення їх збереження та використання їх у подальшому як доказ винуватості відповідних осіб.

Щодо накладення арешту на предмети зовні схожі на гранати Ф-1 с запалами та лікарські засоби та документи, то слідчий суддя дійшов висновку, що у задоволенні клопотання у цій частині слід відмовити, у зв`язку із недоведеністю необхідності накладення такого арешту, його правової підстави, можливості використання даного майна, як доказу у кримінальному провадженні, окрім того, вказав, що оскільки боєприпаси є забороненими до вільного обігу в цивільному обороті, тобто не є майном у розумінні ст. 170 КПК України, то відсутня необхідність у застосуванні заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді накладення на них арешту.

Апеляційний суд не погоджується з таким висновком слідчого судді.

У цьому кримінальному провадженні є достатні підстави вважати, що всі вилучені речі, на які прокурор просив накласти арешт, мають суттєве значення для кримінального провадження, оскільки, вони можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь - якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ч.1 ст.98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відмовляючи в задоволенні клопотання прокурора про накладення арешту на предмети зовні схожі на гранати Ф-1 с запалами, що були вилучені під час проведення обшуку, слідчий суддя передчасно зробив висновок про належність вказаних вилучених речових доказів до предметів, які вилучені законом з обігу, оскільки на момент розгляду клопотання відповідних експертних досліджень проведено не було.

Щодо стосується лікарських засобів та документів, які були вилучені за місцем проживання ОСОБА_6 , то враховуючи, що вилучені ліки російського виробництва, а також документи на їх транспортування та реалізацію, можуть бути доказом колабораційної діяльності ОСОБА_6 , взаємодії та співпраці останнього з представниками окупаційної влади та країною - агресором. Оскільки, ОСОБА_6 здійснював публічні заклики до підтримки дій та рішень держави - агресора та до співпраці з нею та окупаційною адміністрацією, в тому числі повідомляв про вжиті ним заходи щодо організації діяльності та функціонування аптек на території тимчасово окупованого м. Херсона. А тому є достатні підстави вважати, що це майно може бути використане як доказ у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №12022230000003979 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.111-1 КК України.

Колегія суддів вважає, що з метою забезпечення збереження речових доказів, слід накласти арешт на все зазначене в клопотанні прокурора майно, яке було вилучено під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №12022230000003979 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.111-1 КК України.

Згідно з положеннями п. 2 ч. 3 ст. 407 КПК України, за наслідками апеляційного розгляду за скаргою на ухвалу слідчого судді суд апеляційної інстанції має право скасувати ухвалу і постановити нову ухвалу.

Враховуючи, що ухвала слідчого судді в частині відмови в задоволенні клопотання прокурора не відповідає вимогам кримінального процесуального закону, апеляційний суд вважає, що апеляційна скарга прокурора підлягає задоволенню, а ухвала слідчого судді в цій частині - скасуванню, з постановленням нової ухвали.

Керуючись ст. ст. 405, 407, 409, 422, 424, 532 КПК України, апеляційний суд,

п о с т а н о в и в :

Поновити прокурору Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 строк на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 04.04.2023 року.

Апеляційну скаргу прокурора Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 - задовольнити.

Ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 04.04.2023 року в частині відмови в задоволенні клопотання прокурора про накладення арешту на майно - скасувати.

Постановити в цій частині нову ухвалу, якою задовольнити клопотання прокурора Херсонської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_5 та накласти арешт на майно, вилучене в ході обшуку 21.03.2023 за адресою АДРЕСА_1 , а саме: - предмет зовні схожий на запал до гранати Ф-1 з маркуванням УЗРГМ 58-78 було поміщено до сейф-пакунку PSP 1267055, а після зняття змивів перепаковано до сейф-пакунку PSP1199593,

- предмет схожий на запал до гранати Ф-1 з маркуванням УЗРГМ 58-78 було поміщено до сей-пакунку PSP 1267054, а після зняття змивів перепаковано до сейф-пакунку PSP1199557,

- предмет схожий на корпус гранати Ф-1 з маркуванням 107 94-78 Т, було запаковано до сейф-пакунку PSP 1257056, а після зняття змивів перепаковано до сейф-пакунку PSP 1199594,

- предмет схожий на корпус гранати Ф-1 з маркуванням 107 94-78 Т, було запаковано до сейф-пакунку PSP1267057, а після зняття змивів перепаковано до сейф-пакунку PSP 1199595, та вилучено до ВП №2 Херсонського РУП ГУНП в Херсонській області.

А також документи на 4 арк., а саме:

- список лікарських засобів із зазначення виду, назви, об`єму, назви виробник, кількості та ціни, все у вказаному списку зазначено на російській мові, на 2 арк.

- список лікарських засобів із зазначенням кількості та ціни зазначеної в рублях, нижче мається напис «Покупатель ООО «Смарт Софт Груп» идент. Код 37959571, Юридический адрес: Украина, г. Херсон, пр. Ушакова, дом 25, оф. 714 Банковские реквизиты: АО «Приватбанк» МФО 352479 р/с НОМЕР_1 », нижче мається напис «Директор, підпис, ОСОБА_9 » та мається печатка синього кольору, на якій мається напис «ТОВ «СМАРТ СОФТ ГРУП» ідентифікаційний код 37959571 Україна м. Херсон», правіше від цього напису мається напис «Поставщик ООО «МЕДИКОДОН ПЛЮС» Юридический адрес: 83001, г. Донецк, ул. Челюскинцев, 184, Адрес склада: 83023, г. Донецк, пр. Павших Коммунаров, 95-Б, ИКЮЛ 40304357, Банковские реквизиты: Номер текущего счета: НОМЕР_2 в ФИЛИАЛЕ № 1 КБ «Международный Расчетный Банк» (Общество с огрниченой ответственостью), Донецкая Народная Республика, 83015, г. Донецк, Ворошиловский район, проспект Богдана Хмельницкого, д. 102, БИК 310101105 к/с НОМЕР_3 , ИКЮЛ 50029833», нижче мається напис «Директор, підпис, ОСОБА_10 » та мається печатка синього кольору, на якій мається напис «Общество с огрниченой ответственостью «МЕДИКОДОН ПЛЮС», ДНР город Донецк, идент. Код 40304357» на 1 арк.

- список лікарських засобів із зазначенням кількості та ціни зазначеної в рублях, нижче мається напис «Покупатель ООО «Смарт Софт Груп» идент. Код 37959571, Юридический адрес: Украина, г. Херсон, пр. Ушакова, дом 25, оф. 714 Банковские реквизиты: АО «Приватбанк» МФО 352479 р/с НОМЕР_1 », нижче мається напис «Директор, підпис, ОСОБА_9 » та мається печатка синього кольору, на якій мається напис «ТОВ «СМАРТ СОФТ ГРУП» ідентифікаційний код 37959571 Україна м. Херсон», правіше від цього напису мається напис «Поставщик ООО «МЕДИКОДОН ПЛЮС» Юридический адрес: НОМЕР_4 , г. Донецк, ул. Челюскинцев, 184, Адрес склада: 83023, г. Донецк, пр. Павших Коммунаров, 95-Б, ИКЮЛ 40304357, Банковские реквизиты: Номер текущего счета: НОМЕР_2 в ФИЛИАЛЕ № 1 КБ «Международный Расчетный Банк» (Общество с огрниченой ответственостью), Донецкая Народная Республика, 83015, г. Донецк, Ворошиловский район, проспект Богдана Хмельницкого, д. 102, БИК 310101105 к/с НОМЕР_3 , ИКЮЛ 50029833», нижче мається напис «Директор, підпис, ОСОБА_10 » та мається печатка синього кольору, на якій мається напис «Общество с огрниченой ответственостью «МЕДИКОДОН ПЛЮС», ДНР город Донецк, идент. Код НОМЕР_5 », на 1 арк.

А також лікарські засоби в паперових (картонних) коробках, а саме:

- «Перекись водорода 3% атисептик», країна виробник «Изготовитель/организация, принимающая претензии от потребителей: ООО «Самарская фармацевтическая фабрика», Российская Федерация, 446112, Самарская область, г. Чапаевск, ул. 1-ая Монтажная, дом.12А, оф. 5, тел. (846)993-57-79», у пластикових пляшках білого кольору, об`ємом 200 мл. кожна, 19 шт.;

- «АКВА GREEN (бальзам-спрей назальный)», країна виробник «Общество с ограниченой ответственностью «Центр управления качеством больничной гигиены» ул. Степногорская, 19, г. Донецк, 83032, тел. 38 (071) 320-56-38» у флаконах по 30 мл. кожний, 5 упаковок;

- «Delita medical» спрей для носа», країна виробник «Производитель: ООО «Делита бьюти» г. Донецк, ул Куприна, д. 333, тел. 38 (062) 388-10-77» у виді флаконів по 30 мл. кожен, 8 упаковок;

- «Симвастатин 10 мг.», країна виробник «Держатель РУ: ООО «Атолл», россия, Производитель: ООО «Озон Фарм», россия, Самарская обл., с. Подстепки», у виді таблеток в одному блістері 30 шт., 9 упаковок;

- «Хондроитин мазь для наружного преминения 30,0 г.», країна виробник «ЗАО «Зеленая дубрава», россия, 141800, Московская обл., Дмитровский район, г. Дмитров, ул. Профессиональная, д. 151, тел. 7 (495) 993-99-95», у вигляді туба по 30 г. кожен, 5 упаковок;

- «Дигоксин 30 таблеток по 250 мкг.», країна виробник «ОАО «Фармастандарт-Лексредства» 305022, россия, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная, 1а/18, тел. (4712) 34-03-13», у вигляді таблеток, в двох блістерах по 15 таблеток в кожному, 3 упаковки;

- «Тербинафин-МФФ крем для наружного примения 1%», країна виробник «ЗАО «Московская фармацевтическая фабрика» Россия, 125239, г. Москва, Фармацевтический пр-д, д. 1, тел. (495) 956-05-71», у вигляді тубів по 15 г. кожен, 9 упаковок;

- «L-Типоксин 100мкг», країна виробник «ООО «Озон», Россия, Самарская обл., г. Жигулевск», у вигляді таблеток в двох блістерах по 50 таблеток в кожному, 162 упаковки;

- «диоксисепт, 680001, Российская Федерация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22» , вміст 8 ампул по 10 мл. кожна, 1 упаковка;

- «Пентоксифиллин, виробник «Борисовский завод медицинских препаратов» республика беларусь, г. Борисов, ул. Чапаева, 64», вміст 10 ампул по 5мл. кожна, 5 упаковок;

- «Гидроперит», країна виробник «АО «Татхимфармпрепараті», Россия, 420091, г. Казань ул. Беломорская, д. 260 тел. (843) 571-85-58», в у вигляді таблеток, в блістері 8 таблеток, 1 упаковка;

- «Арбидол», виробник «ОАО «Фармстандарт-Лексредства», 305022, Россия, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная, 1а/18, тел. (4712) 34-03-13», 4 блістери з капсулами, по 10 капсул в кожному, 4 упаковки;

- «Карбоцистеин-вертекс сироп», країна виробник «АО «Вертекс» Росия, г. Санкт-Петербург», у вигляді пляшечки, об`ємом 150 мл., 1 упаковка;

- «Азитрокс», країна виробник «ОАО «Фармстандарт-Лексредства» 305022, Россия, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная, 1а/18, тел. (4712) 34-03-13», у вигляді пляшечки об`ємом 20 мл., 1 упаковка;

- «Панангин», виробник «АО «Гидеон Рихтер - Рус», 140342, Россия, Московская область, пос. Шувое, тел. (495) 788-86-30», по 4 блістери з таблетками, по 25 таблеток в кожному, 3 упаковки;

- «Бифидумбактерин», країна виробник «АО «Фирма «Витафирма» Россия, 125040, г. Москва, ул. Ямского поля 1-я, д. 17, корп. 12, комн. 25 г, тел. (499) 257-10-90», по 2 блістери зі свічками по 5 шт. в кожному, 1 упаковка;

- «Амоксициллин», країна виробник «ООО «Бернаульский завод медицинских препаратов» Россия» по 2 блістери з капсулами по 8 капсул в кожному, 4 упаковки;

- «Амоксициллин», країна виробник «ООО «Бернаульский завод медицинских препаратов» Россия» по 2 блістери з капсулами по 10 капсул в кожному, 3 упаковки;

- «Амоксициллин 500 мг.», країна виробник «АО`АВВА РУС» Россия, 610044, Кировская обл., г. Киров, ул. Луганская, д. 53А.» з блістером з 10-ма таблетками, 13 упаковок;

- «Амоксициллин 250 мг.», країна виробник «АО`АВВА РУС» Россия, 610044, Кировская обл., г. Киров, ул. Луганская, д. 53А.», по 2 блістери по 10 таблеток в кожному, 4 упаковки;

- «Амоксициллин», країна виробник «680001, Российская федирация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22», по 2 блістери по 10 таблеток в кожному, 1 упаковка;

- «Метилурацил», країна виробник «АО «Нижфарм» Россия, 603950, г. Нижний Новгород, ул. Салганская, д. 7» по 2 блістери зі свічками по 5 шт. в кожному, 1 упаковка;

- «Ибупрофен-акос», країна виробник «ОАО «Синтез» Россия, 640008, Курганская обл., г.Курган, проспект Конституции, д. 7.», по 1 скляному флакону, об`ємом 100 мл. кожен, 7 упаковок;

- «парацетамол детский», країнавиробник «ОАО «Фармстандарт-Лексредства» 305022, Россия, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная 1а/18», по 1 скляному флакону, об`ємом 200 мл. кожен, 2 упаковки;

- - «Метронидазол», виробник «ОАО ДАЛЬХИМФАРМ 680001, Российская Федерация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22» по 2 блістери зі свічками по 5 штук 0,5 мг. в кожній, 2 упаковки;

- «КЛЕЙ БФ-6», виробник «ООО Тульская фармацевтическая фабрика Россия, 300004, г. Тула, Тороховский проезд, д.10» , у вигляді тубів по 15 мг. кожен, 9 упаковок;

- - «КЛЕЙ БФ-6» «ООО Тульская фармацевтическая фабрика Россия, 300004, г. Тула, Тороховский проезд, д.10», у вигляді тубів по 10 мг. кожен, 2 упаковки;

- «Нео-Анузол», країна виробник «ОАО ДАЛЬХИМФАРМ 680001, Российская Федерация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22», по 2 блістери зі свічками по 5 штук в кожному, 4 упаковки;

- «Метопролол-Тева», країна виробник Германия, по 3 блістери з таблетками по 10 штук в кожному по 100 мг., 5 упаковок;

- «Карбамазепим велфарм» країна виробник «ОАО Марбиофарм Россия», по 3 блістери з пігулками по 10 штук в кожному по 200 мг., 2 упаковки;

- «Эссенциальные фосфолипиды» країна виробник «ФКП Армавирская биофабрика Россия, 143910, Московская область г. Балашиха, ул. Крупешина, д.1» по 5 ампул по 5 мл. кожна, 3 упаковки;

- «Комбилипен» країна виробник «ОАО Фармстандарт-УфаВИТА, 450077, Россия, Республика Башкортостан, г. Уфа, ул. Худайбердина, д. 28» по 10 ампул по 2 мл. кожна, 2 упаковки;

- «Комбилипен», країна виробник «ОАО Фармстандарт-УфаВИТА, 450077, Россия, Республика Башкортостан, г. Уфа, ул. Худайбердина, д. 28» по 5 ампул по 2 мл.кожна, 1 упаковка;

- «Гидрокортизон», країна виробник «АО Нижфарм, Россия, 603950, г. Нижний Новгород, ул. Салганская, д.7» у вигляді туба по 10 г. кожен, 11 упаковок;

- «БИФИДУМБАКТЕРИН» країна виробник «ООО ЛАНАФАРМ 127299, Москва, ул. К. Цеткин, 4» по 2 блістери зі свічками по 5 штук в кожному, 4 упаковки;

- «Красавки Экстракт», країна виробник «ПАО Биосинтез, Россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружби 4» по 2 блістери зі свічками по 5 штук в кожному, 4 упаковки;

- «Битригам», країна виробник «ООО Б-ФАРМ, 143026, Россия, Московская область, Одинцовский район, р.п. Новоивановское, ул. Агрохимиков, стр. 2А» по 10 ампул 2 мл. кожна, 3 упаковки;

- «ОКСИТОЦИН-РИХТЕР», країна виробник «ОАО Гедеон Рихтер, Будапешт, Венгрия» 5 ампул 1мл. кожна, 1 упаковка;

- «L-ТИРОКСИН 100 МКГ», країна виробник «ООО Озон Россия, Самарская обл., г. Жигулевск» по 2 блістери по 50 пігулок в кожному, 90 упаковок;

- «РОЗУВАСТАТИН 10 МГ» країна виробник «ООО Озон, Россия, Самарская обл., г. Жигулевск» по 1 блістеру 30 пігулок в кожному, 20 упаковок;

- «ЦИНКОВАЯ ПАСТА», країна виробник «ООО Тульская фармацевтическая фабрика г. Тула, Торховский проезд, д. 10» у вигляді скляних флаконів по 25 г., 3 шт.;

- «Виферон» країна виробник «АО «Ферон» Россия» 2 блістери зі свічками по 5 шт. в кожному, 5 упаковок;

- «Ихтиол», країна виробник «АО «Усолье-Сибирский химфармзавод», 665462, Россия, Иркутская область, г. Усолье-Сибирское» у вигляді туба по 25 грам кожний, 4 упаковки;

- «Бетиол», країна виробник «АО «Нижфарм» россия, 603950, г. Нижний Новгород, ул. Салганская, д.7» по 2 блістери зі свічками по 5 шт.в кожному, 3упаковки;

- «Мельдоний», країна виробник, «ОАО «Фармстандарт-Лексредства» 305022, россия, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная 1а/18» по 3 блістери в якому по 10 капсул, 4 упаковки;

- «Латанопрост», країна виробник «АО «Диафарм» Россия, Московская область, г. Люберцы, ул. Митрофанова д.20А» у вигляді флакону об`ємом 2,5 мл., 2 упаковки;

- «Офтальмоферон капли глазные» країна виробник «ООО «Фирн М» 108804, г. Москва, пос. Кокошкино, дп Кокошкино, ул. Дзержинского, д. 4» у вигляді флакону об`ємом по 10 мл., 2 упаковки;

- «Нистатин мазь для наружного применения» країна виробник «ПАО «Биосинтез», Россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружби, 4» у вигляді туба масою 30 г., 3 упаковки;

- «Адреналин» країна виробник «ФГУП « Московский эндокринный завод» россия, 109052, г. Москва, ул. Новохохловская, д. 25» 5 ампул об`ємом по 1мл. кожна, 1 упаковка;

- «Аскорбиновая кислота» країна виробник «ПАО «Биосинтез» россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружби № 4», 10 ампул об`ємом по 2 мл. кожна, 1 упаковка;

- «Стрептоцид» виробник «248010, г. Калуга, ул. Комсомольская роща, д. 39.», 1 пакетик 2,0 г. , 1 упаковка;

- «Ацикловир крем» країна виробник «АО «Усолье-Сибирский химфармзавод», 665462, россия, Иркутская область, г. Усолье-Сибирское» у вигляді туба, вагою 10 г. кожен, 4 упаковки;

- «Дексаметазон» країна виробник «Республика беларусь, 220007, г. Минск, ул. Фабрициуса, 30», скляний флакон об`ємом 5 мл., 1 упаковка;

- «Бифидумбактерин», країна виробник «127299, Москва, ул. К. Цеткин 4», по 2 блістери зі свічками по 5 шт.в кожному, 2 упаковки;

- «Ранавексим», виробник «ООО «Авексима сибирь» 652473. Россия, Кемеровская обл., г. Анжеро-Судженск, ул. Герцана д. 7.», флакон 10 г., 1 упаковка;

- «Инфагель» виробник «АО «Вектор-медика» Новосибирская обл. городскай округ рабочий посело Кольцово, рп Кольцово, Научно-производственная зона, зд. 38, корпус 13, корпус 15» у вигляді туба масою 5 г., 1 упаковка;

- «КомпоигамВ» виробник «ЗАО «ФармФирма «Сотекс» россия, 141345, Московская обл., Сергиево-Посадский муниципальный район, с/п Березняковское, пос. Беликово, д. 11», 2 ампули по 2 мл. кожна, 1 упаковка;

- «Папаверина гидрохлорид» виробник «ПАО «Биосинтез», россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружбы, 4» по 2 блістери зі свічками по 5 шт. в кожному, 2 упаковки;

- «Эритромицин» ,виробник «ПАО «Биосинтез», россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружбы, 4» ,туба вагою 15 г.,1 упакова;

- «Метронидазол», виробник «ОАО «Дальхимфарм», Российская Федирация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22» по 2 блістера зі свічками по 5 шт. в кожному, 1 упаковка;

- «Облепиховое масло», виробник «ОАО «Дальхимфарм», Российская Федерация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22» по 2 блістери зі свічками по 5 шт. в кожному, 2 упаковки;

- «Ацикловир», виробник «АО «Татхимфармпрепараты» Россия, 420091, Республика татарстан, г. Казань, ул. Беломорская, д. 250» у вигляді туби масою 10 г., 2 упаковки;

- 1 пачка в середині якої знаходиться один блістер 14 таблеток, на пачці мається назва «Физиотенз» окрім того на пачці зазначено виробник «АО «Верофарм», россия»

- «Декспантенол», виробник «ООО «тульская фармацевтическая фабрика» россия, 300004, г. Тула, Торховский проез, д. 10», у вигляді туби вагою 30 г., 1 упаковка;

- «Эуфиллин», країна виробник «ОАО Усолье-Сибирский химфармзавод, 665462, Иркутская обл. г. Усолье-Сибирское» по 3 блістери 10 пігулок в кожному, 20 упаковок;

- «Атенолол», країна виробник «ОАО Марбиофарм, 424006, Россия, Ресбулика Марий Эл, г. Йошкар-Ола, ул. К. Маркса, 121» по 3 блістери 10 пігулок в кожному, 11 упаковок;

- «Атенолол» , країна виробник «ОАО Марбиофарм, 424006, Россия, Ресбулика Марий Эл, г. Йошкар-Ола, ул. К. Маркса, 121» по 2 блістери 20 пігулок в кожному, 1 упаковка;

- «СИНТОМИЦИН», країна виробник «ОАО Усолье-Сибирский химфармзавод, 665462, Иркутская обл. г. Усолье-Сибирское» у вигляді туби по 25 гр., 4 упаковки;

- «Триметазидин-АКОС МВ», країна виробник «ЗАО БИОКОМ Россия, Ставропольський край, г. Ставрополь, Чапаевский проезд, д. 54» по 3 блістери по 10 пігулок в кожному, 5 упаковок;

- « МЕТРОНИДАЗОЛ 500МГ», країна виробник «ООО Озон, Россия, Самарская обл., г. Жигулевск», по 2 блістери по 10 пігулок в кожному, 3 упаковки;

- «Ацикловир», країна виробник «ООО ТехноФарм, Россия, 420091, Республика Татарстан, г. Казань, ул. Беломорская, д. 260» по 2 блістери по 10 пігулок в кожному, 3 упаковки;

- «Бисопролол», країна виробник «СООО Лекфарм г. Логойск, Республика Беларусь» по 3 блістери по 10 пігулок в кожному, 3 упаковки;

- «Гидрокортизон», країна виробник «АО Нижфарм, Россия, 603950, г. Нижний Новгород, ул. Салганская, д.7» у вигляді туби 10 г., 1 упаковка;

- «ИСКУСТВЕННАЯ СЛЕЗА» країна виробник «ООО Фирн М, 108804, г. Москва пос. Кокошкино» у вигляді флакону 10 мл., 7 упаковок;

- «Диклофенак-АКОС», країна виробник «ОАО Синтез, Россия, 640008, Курганская обл., г. Курган, проспект Конституции, д. 7» у вигляді флакону 5 мл., 7 упаковок;

- «Ксилен», країна виробник «ООО ВЕРОФАРМ, Россия, 601125, Владимерская обл., Петушинский район, пос. Вольгинский», у вигляді флакону 10 мл., 7 упаковок;

- «Эгилок 50 мг» , країна виробник «Венгрия», у вигляді флакону, в якому знаходиться 60 пігулок, 3 упаковки;

- «Эгилок 100 мг» країна виробник «Венгрия», у вигляді флакону, в якому знаходиться 60 пігулок, 2 упаковки;

- «Бисопролол Алкалоид» країна виробник «Республика Северная Македония», по 3 блістери по 10 пігулок в кожному, 3 упаковки;

- «Нистатин», країна виробник «АО БИОХИМИК, Россия, г. Саранск» у вигляді туби 15 г., 6 упаковок;

- «СТРЕПТОЦИД РАСВОРИМИЙ», країна виробник «ЗАО Зеленая дубравка, Россия, 141801, Московская обл., г. Дмитров, ул. Профессиональная, д.151» у вигляді туби 30 г., 3 упаковки;

- «Преднизалон», країна виробник «АО Алтайвитамини, Россия, 659325, Алтайский Край г. Бийск, ул. Заводская, 69» у вигляді туби 10 г., 3 упаковки;

- «Синафлан», країна виробник «АО Алтайвитамини, Россия, 659325, Алтайский Край г. Бийск, ул. Заводская, 69» у вигляді туби 10 г., 2 упаковки;

- «ЭРИТРОМИЦИН», країна виробник « ПАО Биосинтез, Россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружби, 4» у вигляді туби 15 г., 2 упаковки;

- «Триакорт», країна виробник «АО АКРИХИН, Россия,142450, Московская область, г. Старая Купавна, ул. Кирова 29», у вигляді туби 15 г., 2 упаковки;

- «ГИОКСИЗОН», країна виробник «АО МПЗ Владимирская обл., г. Муром, ул. 30 лет Победи, д. 1а», 1 упаковка, в якій знаходяться 1 туба на 10 г.

- «Гентамицин-АКОС», країна виробник «ОАО Синтез, Россия, 640008, Курганская обл., г. Курган, проспект Конституции, д. 7», 2 упаковки в середині кожної знаходяться 1 туба на 15 г.

- «ТЕТРАЦИКЛИН», країна виробник «ПАО Биосинтез, Россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружби, 4», 3 упаковки, в середині кожної знаходяться 1 туба на 15 г.

- «АЦИКЛОВИР», країна виробник «Республика Хорватия», 1 упаковка, в якій знаходяться 1 туба на 5 г.

- «ДЕКСПАНТЕНОЛ», країна виробник «ООО Тульская фармацевтическая фабрика г. Тула, Торховский проезд, д. 10», 1 упаковка, в якій знаходяться 1 туба на 30 г.

- «СИНАФЛАН», країна виробник «АО МПЗ Владимирская обл., г. Муром, ул. 30 лет Победи, д. 1а», 4 упаковки, в середині кожної знаходяться 1 туба на 15 г.

- «Атенолол», країна виробник «РФ, г. Новосибирск», 3 упаковки по 3 блістери на 10 пігулок в кожній.

- «Силденафил Реневал», 4 упаковки по 1 блістеру на 4 пігулки у кожній.

- «АТОРВАСТАТИН-С3», країна виробник «НАО Северная Звезда, Россия», 3 упаковки по 6 блістерів на 10 пігулок у кожній.

- «СИЛДЕНАФИЛ 50 МГ», країна виробник «ООО Озон, Россия, Самарская обл., г. Жигулевск», 3 упаковки, кожна містить по 1 блістеру, 1 пігулка в кожному блістері.

- «Каптоприл-АКОС», країна виробник «ОАО Синтез, Россия, 640008, Курганская обл., г. Курган, проспект Конституции, д. 7», 2 упаковки, кожна містить 4 блістери по 10 пігулок в кожному.

- «Метронидазол», країна виробник «ОАО Фармастандарт-Лексредства, Россия, 305022, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная, 1а/18», 1 упаковка містить 2 блістери по 20 пігулок в кожному.

- «Синтомицин», країна виробник «ООО Тульская фармацевтическая фабрика г. Тула, Торховский проезд, д. 10», 2 блістери зі свічками по 5 штук в кожному.

- «Глицерин», країна виробник «АО Нижфарм, Россия, 603950, г. Нижний Новгород, ул. Салганская, д.7», 2 блістери зі свічками по 5 штук в кожному.

- «Ихтиол», країна виробник «ОАО ДАЛЬХИМФАРМ 680001, Российская Федерация, Хабаровский край, г. Хабаровск, ул. Ташкентская, 22», 2 блістери зі свічками по 5 штук в кожному.

- «ЖЕЛЕЗО+КОМПЛИВИТ», країна виробник «ОАО Фармстандарт-УфаВИТА, 450077, Россия, Республика Башкортостан, г. Уфа, ул. Худайбердина, д. 28», 1 банка, в середині якої 60 пігулок.

- «ОФТАН КАТАХРОМ», країна виробник «Финляндия», 2 упаковки, в середині кожної міститься 1 флакон на 10 мл.

- «Вода для инъекций», виробник «ООО « Компания «Деко» 129344, г.Москва, ул. Есенская, д. 3 корп. 4», 14 упаковок, у кожній по 10 ампул об`ємом по 5 мл.

- «Бензилбензоат», виробник «АО «Алтайвитамины» 659325, Россия, Алтайский край, г. Бийск, ул. Заводская, 69, тел. (3854) 326-948», 9 пачок в тубами по 25 г.

- «Термометр медицинский максимальный стеклянный «ИМПЭКС-МЕД» с термометрической жидкостью без покрытия», виробник «ООО «Импэкс-Мед», россия, 127644, Москва, ул. Лобненская, д. 21, стр. 2», 4 упаковки в середині з предметом в пластиковому корпусі.

- «Азитромицин-АКОС», країна виробник «ОАО «Синтез», россия, 640008, Курганская обл., г. Курган, проспект Конституции, д. 7 тел. 8-800-600-00-80», 3 упаковки, в середині кожної знаходиться блістер на 6 капсул.

- Виріб, схожий на латексний, виробник «Напальчик медицинский латексный ООО «АМТ трейд», Россия, 129110, г. Москва, ул. Щепкина, д. 58, стр. 3, эт.2.», 1 упаковка, на момент огляду упаковка розпакована.

- «Нистатин», виробник «Открытое акционерное общество «Борисовский завод медицинских препаратов» Республика Беларусь, г. Борисов, ул. Чапаева, 64», 3 упаковки, в середині кожної знаходиться два блістери по 10 таблеток.

- «Новокаин», виробник «АО «Фармасинтез» Юридический адрес: 664007, г. Иркутск, ул. Красногвардейская, д. 23, оф. 3 Адрес производительной площадки: г. Иркутск, ул. Р.Люксембург, д. 184», 1 упаковка, в середині якої знаходиться 3 пластикові ампули по 10 мг.

- «Мексифин», виробник «Владелец регистрационного удостоверения ЛСР - 001967/07 ООО «БрендФарм», Россия, г. Москва», 2 упаковки: в одній знаходиться 10 ампул по 2 мл., в другій - 3 ампули по 2 мл.

- «Ци-клим Аланин», виробник «ЗАО «Эвалар», Россия, 659332. Алтайский край, г. Брийск, ул. Социалистическая, 23/6», 3 упаковки; у 2-х упаковках знаходиться по 2 блістери по 20 таблеток в кожному; в одній упаковці знаходиться 3 блістери по 20 таблеток в кожному.

- «Азитромицин», виробник «ООО «Производство Медикаментов», 346720, Россия, Ростовская обл., Аксайский район, г. Аксай, пр. Ленина, № 43», 3 упаковки, всередині кожної 1 блістер на 3 капсули.

- «Азитромицин», виробник «ООО «Производство Медикаментов», 346720, Россия, Ростовская обл., Аксайский район, г. Аксай, пр. Ленина, № 43», 5 упаковок в середині кожної по два блістери на 10 капсул.

- «Кофеин-бензоат натрия», виробник «АО «Татхимфармпрепараты», Россия, 420091. Республика Татарстан, г. Казань, ул. Беломорская, д. 260», 1 упаковка, в середині якої знаходиться один блістер на 10 таблетками.

- «Тетрациклин», виробник «АО «Биохимик» більш точної адреси не зазначено, 3 упаковки, в середині кожної знаходяться два блістери по 10 таблеток.

- «Мозоль», виробник «ООО «Биофармрус», 142100, Россия, Московская обл., г. Подольск, ул. Комсомольская, д.1, литера Щ, помещение 65», 1 упаковка, в середині якої знаходиться один скляний флакон.

- «Аторвастатин-С3», виробник «Производитель НАО «Северная звезда», Россия», 1 упаковка, в середині якої знаходиться шість блістерів по 10 таблеток в кожному.

- «Синафлан», виробник «АО «МПЗ» 602205, Владимирская обл. г. Муром, ул. 30 Победы, д. 1а», 3 упаковки по одній тубі на 10 г. у кожній та одна упаковка з тубою на 15 г.

- «Аскорил», виробник «Владелец РУ: Гоенмарк Фармасьютикалз Лтд., Индия В/2 Махалакшми Чемберз, 22 Бхулабхай Десай Роад, Махалакшми, Мумбай-400026, Индия», 2 упаковки в середині зі скляними пляшками об`ємом 100 мл. кожна.

- «Линкас сироп», виробник «Хербион Пакистан Прайвел Лимитед, 30/28, Промышленная зона Коранги, Карачи, Пакистан», 2 упаковки в середині з скляними пляшками об`ємом 120 мл. кожна.

- «Доктор МОМ сироп от кашля», виробник «ООО «Джонсон Джонсон», Россия, Производитель: Юник Фармасьютикал Лабораториз (отделение фирмы Дж. Б. Кемикалс энд Фармасьютикалс Лтд.), Индия», 1 упаковка в середині з скляними пляшками об`ємом 100 мл.

- «Лизобакт», виробник «Босналек АО, Сараево, Юкичева, 53, Босния и Герцеговина», 4 упаковки, в 3 з них знаходиться по 3 блістери по 10 таблеток, одна упаковка місить 1 блістер на 10 таблеток.

- «Диабефарм МВ», виробник «ООО «Фармакор Продакшн» Адрес производства: 198216, г. Санкт-Петербург, Ленинский пр., д. 140., литера Ж», 1 упаковка, в середині якої знаходиться 6 блістерів по 10 таблеток у кожному.

- «Бронхолитин», виробник «Софарма АО - Болгария 1220 София, ул. Илиенское шоссе 16», 1 упаковка в середині із скляними пляшками об`ємом 120 г.

- «Лазолван сироп детский», виробник «Дельфарм Реймс, Франция», 2 упаковки, в середині із скляними пляшками об`ємом 100 мл. кожна.

- «Амброксол», виробник «ООО «Розлекс фарм», россия, Тверская обл., Конаковский район, пгт. Редкино, ул. Заводская, д. 1», 9 упаковок, в середині кожної знаходиться з пляшка об`ємом 100 мл.

- «ПРЕДНИЗАЛОН», країна виробник «ПАО Биосинтез, Россия, 440033, г. Пенза, ул. Дружби, 4», 1 упаковка, в середині якої знаходиться 1 туба на 15 г.

- «ЦИНКОВАЯ МАЗЬ», країна виробник «ОАО Тверская фармацевтическая фабрика, Россия, 170024, г. Тверь, Старицкое Шосе, 2», 4 упаковки, всередині кожної знаходиться 1 туба на 30 г.

- «АЦИКЛОВИР», країна виробник «Республика Хорватия», 1 упаковка, в середині якої знаходяться 1 туба на 5 г.

- «Ацикловир», країна виробник «ООО ТехноФарм, Россия, 420091, Республика Татарстан, г. Казань, ул. Беломорская, д. 260», 1 упаковка, в середині якої знаходиться 2 блістери по 10 пігулок в кожному.

- «Анальгин», країна виробник «ОАО Фармастандарт-Лексредства, Россия, 305022, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная, 1а/18», 17 блістерів по 10 пігулок в кожному.

- «Нейрокард», країна виробник «ФКП Курская Биофабрика, Россия, 305004, Курская область, г. Курск, ул. Разина, д. 5», 2 упаковки, кожна на 10 ампул по 1 мл.

- «Лидокаин-Эском», країна виробник «ОАО НПК Эском, 355000, Россия, Ставропольський край, г. Ставрополь, Старовмарьевское шоссе», 6 пачок на 10 ампул 2 мл.

- «Энап», країна виробник «ООО КРКА-РУС, 143500, Россия, Московская область, г. Истра, ул. Московская, д.50», 1 упаковка з 6 блістерами по 10 пігулок в кожному.

- «Валз Н», країна виробник «Болгария», 1 упаковка з 2 блістерами по 7 пігулок в кожному.

- «Д-ПАНТЕНОЛ», країна виробник «ООО Озон, Россия, Самарская обл., г. Жигулевск», 1 упаковка з 1 тубою на 25 г. всередині.

- «ВИДЕСТИМ», країна виробник «Россия, Москва», 1 упаковка з 1 тубою на 10 г. всередині.

- «ЦИКЛОФЕРОН», країна виробник «Россия, 192102, г. Санкт-Петербург, ул. Салова, Д. 72», 1 упаковка з 3 блістерами по 10 пігулок в кожному.

- «Азитрокс», країна виробник «ОАО Фармастандарт-Лексредства, Россия, 305022, г. Курск, ул. 2-я Агрегатная, 1а/18», 1 упаковка з 1 флаконом всередині.

- «Эскузан», країна виробник «Германия», 1 упаковка з 1 флаконом всередині.

- «Присипка для ран», країна виробник «ООО Меган 2000, Россия, 119180, г. Москва», 1 упаковка з 1 флаконом всередині.

- «ТИРЕО-ВИТ», країна виробник «ООО ПАРАФАРМ Россия, 440026, г. Пенза, ул. Свердлова 4», 1 упаковка з 1 флаконом всередині.

- «itest plus», країна виробник «Казахстан», 8 упаковок.

- «Тест на беременость», країна виробник «ООО МЕД-ЭКСПРЕСС-ДИАГНОСТИКА, Россия, 119313, Москва», 19 упаковок.

- «ДЕКСПАНТЕНОЛ», країна виробник «ООО Тульская фармацевтическая фабрика г. Тула, Торховский проезд, д. 10», 1 упаковка з 1 тубою на 30 г.

- «Хємомицин», країна виробник «Сербия», 2 упаковки з 1 блістером на 3 пігулки в кожній.

- «Амоксиклав», країна виробник «Словения», 1 упаковка з 1 флаконом.

- «Акридерм гента», країна виробник «АКРИХИН, Россия, 142450, Московская область, г. Старая Купавна», 1 упаковка всередині міститься 1 туба на 30 г.

- «Акридерм гента», країна виробник «АКРИХИН, Россия, 142450, Московская область, г. Старая Купавна», 1 упаковка всередині міститься 1 туба на 15 г.

- «ПИРОКСИКАМ», країна виробник «346720, Россия, Ростовская обл., Аксайский район, г. Аксай», 1 упаковками з 1 блістером на 10 пігулок всередині.

- «ЦЕФОТАКСИМ», країна виробник «Россия, 601125, Владимерская обл., Петушинский район, пос. Вольгинский», 1 упаковка з 5 флаконами всередині.

- «Фотил Форте», країна виробник «Финляндия», 1 упаковка з 1 флаконом.

- «Фотил», країна виробник «Финляндия», 1 упаковка з 1 флаконом.

В іншій частині ухвалу залишити без змін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий:

Судді:

СудМиколаївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення26.04.2023
Оприлюднено27.04.2023
Номер документу110449480
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —490/1913/23

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 26.04.2023

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 04.04.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Демінська О. І.

Ухвала від 04.04.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Демінська О. І.

Ухвала від 16.03.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Демінська О. І.

Ухвала від 16.03.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Демінська О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні