Ухвала
від 27.04.2023 по справі 138/691/23
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

"27" квітня 2023 р.

Справа №138/691/23

Провадження №2/150/90/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі і призначення справи до розгляду

27 квітня 2023 року с. Мазурівка

Суддя Чернівецького районного суду Вінницької області Кушнір Б.Б., ознайомившись з позовною заявою керівника Могилів-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Могилів-Подільської міської ради Вінницької області та Національної служби здоров`я України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне підприємство «Могилів-Подільська окружна лікарня інтенсивного лікування» Могилів-Подільської міської ради до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди завданої злочином, -

ВСТАНОВИВ:

До Чернівецького районного суду Вінницької області надійшла позовна заява керівника Могилів-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Могилів-Подільської міської ради Вінницької області та Національної служби здоров`я України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне підприємство «Могилів-Подільська окружна лікарня інтенсивного лікування» Могилів-Подільської міської ради до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди завданої злочином.

Відповідно до ухвали Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області від 16.03.2023 року дану цивільну справу передано до Чернівецького районного суду у зв`язку із непідсудністю даної справи Могилів-Подільському міськрайонному суду.

Позовна заява відповідає вимогамстатей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначеністаттями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Тому її слід прийняти до розгляду тавідкрити провадження у справі.

З урахуванням положень п.1 ч.6 ст.19, п.1 ч.1, п.1 ч.4 ст. 274 ЦПК України, справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст.19, 43,175,177,187,274,277 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду тавідкрити провадження у справі за позовною заявою керівника Могилів-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Могилів-Подільської міської ради Вінницької області та Національної служби здоров`я України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача Комунальне підприємство «Могилів-Подільська окружна лікарня інтенсивного лікування» Могилів-Подільської міської ради до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди завданої злочином.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 16 травня 2023 року на 10 годину 00 хвилин в приміщенні Чернівецького районного суду Вінницької області (вул. Незалежності, 20, с. Мазурівка, Могилів-Подільський район, Вінницька область).

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК Україниу строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення,яке має відповідати вимогам частини третьої п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://cr.vn.court.gov.ua/sud0228/gromadyanam/csz/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Б.Б. Кушнір

Дата ухвалення рішення27.04.2023
Оприлюднено01.05.2023
Номер документу110479158
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди завданої злочином

Судовий реєстр по справі —138/691/23

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Кушнір Б. Б.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Кушнір Б. Б.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Кушнір Б. Б.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Чернівецький районний суд Вінницької області

Кушнір Б. Б.

Ухвала від 16.03.2023

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Холодова Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні