Ухвала
від 14.12.2022 по справі 753/6661/22
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/6661/22

провадження № 2/753/5240/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"14" грудня 2022 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді - Лужецька О.Р.,

при секретарі - Григораш Н.М.,

за участю:

представника позивача Сойник О.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні клопотання представника позивача Сойник О.В.. про витребування доказів у цивільній справі за позовом Київської міської ради до ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю "ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ", приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Фролової Олени Олександрівни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Нікітченко Юлії Миколаївни про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дарницького районного суду міста Києва знаходиться цивільна справа за позовом Київської міської ради до ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю "ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ", приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Фролової Олени Олександрівни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Нікітченко Юлії Миколаївни про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності.

В судовому засіданні, призначеному на 14.12.2022 року представник позивача Сойник О.В. звернулась до суду з клопотанням про витребування доказів, а саме:

-у Департамента з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) належним чином засвідчену копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення та проведено державну реєстрацію права власності від 29.11.2021 № 61911655 на на будівлі, що знаходиться за адресою: вул.. Урлівська, 4Б у м.Києві, реєстраційний номер 2489839980000 за Товариством з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ», а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав у процесі проведення реєстраційних дій;

- у Департамента з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) належним чином засвідчену копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення та проведено державну реєстрацію права власності від 26.11.2021 № 67876101 на будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Урлівська 4Б у м.Києві, реєстраційний номер 2489839980000 за Товариством з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ», а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав у процесі проведення реєстраційних дій.

Зазначає, що не має можливості самостійно надати дані докази, оскільки їх одержання заявником

викликає труднощі.

Представник Товариством з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ» в судове засідання не з`явився, про час та місце слухання справи повідомлявся належним чином, подав до суду клопотання про відкладення розгляду справи.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про необхідність витребування вищезазначені докази.

Керуючись ст. 84 ЦПК України суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача Сойник О.В. про витребування доказів у цивільній справі за позовом Київської міської ради до ОСОБА_2 , товариства з обмеженою відповідальністю "ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ", приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Фролової Олени Олександрівни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Нікітченко Юлії Миколаївни про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності - задовольнити.

Зобов`язати Департамент з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надати належним чином засвідчену копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення та проведено державну реєстрацію права власності від 29.11.2021 № 61911655 на на будівлі, що знаходиться за адресою: вул.. Урлівська, 4Б у м.Києві, реєстраційний номер 2489839980000 за Товариством з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ», а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав у процесі проведення реєстраційних дій.

Зобов`язати Департамент з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) надати належним чином засвідчену копію реєстраційної справи, яка включає документи, на підставі яких прийнято рішення та проведено державну реєстрацію права власності від 26.11.2021 № 67876101 на будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Урлівська 4Б у м.Києві, реєстраційний номер 2489839980000 за Товариством з обмеженою відповідальністю «ТРЕЙДОІЛ КОМПАНІ», а також документи, сформовані за допомогою програмних засобів ведення Державного реєстру прав у процесі проведення реєстраційних дій.

Ухвала оскарженню не підлягає.

За умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню особа підлягає кримінальній відповідальності згідно зі ст. 382 Кримінального кодексу України.

СУДДЯ О.Р. ЛУЖЕЦЬКА

СудДарницький районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення14.12.2022
Оприлюднено02.05.2023
Номер документу110534109
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них:

Судовий реєстр по справі —753/6661/22

Ухвала від 04.07.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Коренюк А. М.

Постанова від 08.11.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мостова Галина Іванівна

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мостова Галина Іванівна

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мостова Галина Іванівна

Ухвала від 18.07.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мостова Галина Іванівна

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 14.12.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 14.12.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні