Ухвала
від 24.05.2023 по справі 522/2844/22
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/2844/22

Провадження № 2/522/1530/23

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

24 травня 2023 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді Павлик І.А.,

за участю: секретаря судового засідання Сулими А.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа,яканезаявляєсамостійнихвимогщодопредмету спору ОСОБА_3 про встановлення факту проживання однією сім`єю без укладення шлюбу, визнання права власності на спільне майно подружжя та поділ майна подружжя та запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа,яканезаявляєсамостійнихвимогщодопредмету спорунасторонівідповідача державний нотаріус Приморської державної нотаріальної контори у м. Одеса Арабаджи Катерина Георгіївна про зміну черговості одержання права на спадкування та запозовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , третя особа,яканезаявляєсамостійнихвимогщодопредмету спорунастороніпозивача ОСОБА_2 , третя особа,яканезаявляєсамостійнихвимогщодопредмету спорунасторонівідповідача державнийнотаріусПриморської державноїнотаріальноїконториу м.ОдесаАрабаджиКатерина Георгіївна про визнання майна спільною сумісною власністю,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні судді Приморського районного суду м. Одеси Павлик І.А. перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету спору ОСОБА_3 про встановлення факту проживання однією сім`єю без укладення шлюбу, визнання права власності на спільне майно подружжя та поділ майна подружжя та запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету споруна сторонівідповідача державний нотаріус Приморської державної нотаріальної контори у м. Одеса Арабаджи Катерина Георгіївна про зміну черговості одержання права на спадкування та запозовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету споруна стороніпозивача ОСОБА_2 , третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету споруна сторонівідповідача державний нотаріус Приморської державної нотаріальної контори у м. Одеса Арабаджи Катерина Георгіївна про визнання майна спільною сумісною власністю.

24.05.2023 учасники справи в судове засідання не з`явилися.

Відповідно до п.п. 1, 2 ч. 2ст. 223 ЦПК Українисуд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку у разі першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які визнано судом поважними, неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Згідно ч. 9ст. 223 ЦПК Українипро відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, з огляду на неявку всіх учасників справи, не здійснюється відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК України.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку про наявність підстав для відкладення розгляду справи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 223, 258, 260, 261 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти розглядсправи запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ОСОБА_3 про встановлення факту проживання однією сім`єю без укладення шлюбу, визнання права власності на спільне майно подружжя та поділ майна подружжя та за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача державний нотаріус Приморської державної нотаріальної контори у м. Одеса Арабаджи Катерина Георгіївна про зміну черговості одержання права на спадкування та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача державний нотаріус Приморської державної нотаріальної контори у м. Одеса Арабаджи Катерина Георгіївна про визнання майна спільною сумісною власністю.

Призначити проведення підготовчого судового засідання на 15год.00хв. 20 липня 2023року у приміщенні суду за адресою: м. Одеса, вул. Балківська, 33, зал №223.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://pm.od.court.gov.ua/sud1522/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя І.А. Павлик

Дата ухвалення рішення24.05.2023
Оприлюднено29.05.2023
Номер документу111124797
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —522/2844/22

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 24.11.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 24.11.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 18.10.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 21.09.2022

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні