Ухвала
від 31.05.2023 по справі 127/30092/21
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/30092/21

Провадження № 2/127/1205/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

31 травня 2023 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі:

головуючої судді Бессараб Н.М.,

при секретарі Поливаній Ю.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Вінниці клопотання представників Фонду державного майна України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом Спільного Українсько-Іспанського підприємства у формі товариства з обмеженою відповідальністю «Сперко Україна» до Держави в особі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Чайма», Малого приватного підприємства «Гріф», Товариства з обмеженою відповідальністю «Елеваторпостач», Товариства з обмеженою відповідальністю «Аналітика», ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Вінницький Оптико-Механічний завод», Подільського державного підприємства геодезії, картографії та кадастру, Державного науково-виробничого підприємства «Геосистема», за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів: Державного підприємство «Українське державне аерогеодезичне підприємство», Департаменту архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради, Фонду державного майна України про виділ в натурі частки із майна, що є у спільній частковій власності, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває вище вказана справа.

30.05.2023 на адресу суду від представників Фонду державного майна України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру надійшло клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням відеоконференцзв`язку Easycon.

Частиною 7 ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» встановлено, що учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

Відповідно до ч. ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Згідно з п. 2 Розділу ІІ «Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду» система відеоконференцзв`язку - комплекс технічних засобів та програмного забезпечення "EasyCon", що забезпечує проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв`язку.

Положеннями Розділу ІІІ Порядку встановлено, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, наведеним в додатку 1 до цього Порядку. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, зразок якої наведено в додатку 2 до цього Порядку, не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи. Заява подається до суду та надсилається іншим учасникам справи в порядку, визначеному процесуальним законодавством, дозволеними засобами зв`язку.

Вивчивши клопотання представників Фонду державного майна України, Державної службиУкраїни зпитань геодезії,картографії такадастру пророзгляд справив режимівідеоконференції,враховуючи наявнутехнічну можливістьпроведення судовогозасідання втакому режимі,суд вважаєза можливездійснювати розглядсправи врежимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення "EasyCon".

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 212, 260, 263 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Здійснювати розгляд справи №127/30092/21 за позовом Спільного Українсько-Іспанськогопідприємства уформі товаристваз обмеженоювідповідальністю «СперкоУкраїна» доДержави вособі Державноїслужби Україниз питаньгеодезії,картографії такадастру, ОСОБА_1 ,Товариства зобмеженою відповідальністю«Чайма»,Малого приватногопідприємства «Гріф»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Елеваторпостач»,Товариства зобмеженою відповідальністю«Аналітика», ОСОБА_2 ,Товариства зобмеженою відповідальністю«Вінницький Оптико-Механічнийзавод»,Подільського державногопідприємства геодезії,картографії такадастру,Державного науково-виробничогопідприємства «Геосистема»,за участітретіх осіб,які незаявляють самостійнихвимог напредмет спору,на сторонівідповідачів:Державного підприємство«Українське державнеаерогеодезичне підприємство»,Департаменту архітектурно-будівельногоконтролю Вінницькоїміської ради,Фонду державногомайна Українипро виділв натурічастки ізмайна,що єу спільнійчастковій власностів режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням програмного забезпечення "EasyCon".

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені ЦПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно позивачу та особам, які братимуть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення31.05.2023
Оприлюднено01.06.2023
Номер документу111214615
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділ в натурі частки із майна, що є у спільній частковій власності

Судовий реєстр по справі —127/30092/21

Рішення від 23.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Рішення від 23.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Коломієць Ганна Василівна

Ухвала від 21.09.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 21.09.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 22.08.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Бессараб Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні