Ухвала
від 05.06.2023 по справі 369/157/20
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/157/20

Провадження №2/369/171/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05.06.2023 року м. Київ

Суддя Києво Святошинського районного суду Київської області Волчко А.Я. розглянувши заяву представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Шкребтій В.В., про здійснення судового провадження в режимі відеокоференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЕОЛ», ОСОБА_1 , треті особи мале підприємство «Гранд», Богуславська міська рада Київської області про визнання майна спільним сумісною власністю подружжя, визнання недійсними акту приймання-передачі майна, протоколів товариств, свідоцтва про право власності, витребування майна з чужого незаконного володіння, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЕОЛ», ОСОБА_1 , треті особи мале підприємство «Гранд», Богуславська міська рада Київської області про визнання майна спільним сумісною власністю подружжя, визнання недійсними акту приймання-передачі майна, протоколів товариств, свідоцтва про право власності, витребування майна з чужого незаконного володіння.

До суду надійшла заява від представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Шкребтій В.В., про участь в судовому засіданні по справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЕОЛ», ОСОБА_1 , треті особи мале підприємство «Гранд», Богуславська міська рада Київської області про визнання майна спільним сумісною власністю подружжя, визнання недійсними акту приймання-передачі майна, протоколів товариств, свідоцтва про право власності, витребування майна з чужого незаконного володіння в режимі відео конференції. У клопотанні представник відповідача зазначає, що він не має змоги прибути до Києво-Святошинського районного суду Київської області, тому просив суд постановити ухвалу про участь представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Шкребтій В.В. у судовому засіданні в режимі відео конференції в приміщенні Миронівського районного суду Київської області.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

З метою забезпечення оперативності судового розгляду, враховуючи, що представник відповідача не має можливості прибути в судове засідання до Києво-Святошинського районного суду Київської області, суд вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції, проведення якого доручити Миронівському районному суді Київської області та забезпечити проведення відеоконференції за участю представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Шкребтій В.В..

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 212, 258, 259, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Заяву задовольнити.

Розгляд справи за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЕОЛ», ОСОБА_1 , треті особи мале підприємство «Гранд», Богуславська міська рада Київської області про визнання майна спільним сумісною власністю подружжя, визнання недійсними акту приймання-передачі майна, протоколів товариств, свідоцтва про право власності, витребування майна з чужого незаконного володіння - здійснювати дистанційно, в режимі відеоконференції.

Доручити Миронівському районному суду Київської області забезпечити проведення судового засідання по справі № 369/157/20 за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ОРЕОЛ», ОСОБА_1 , треті особи мале підприємство «Гранд», Богуславська міська рада Київської області про визнання майна спільним сумісною власністю подружжя, визнання недійсними акту приймання-передачі майна, протоколів товариств, свідоцтва про право власності, витребування майна з чужого незаконного володіння, в режимі відеоконференції з Києво-Святошинським районним судом Київської області за участю у них представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Шкребтій В.В..

Судове засідання призначено на 07.06.2023 року о 09:15 год.

Відповідно до ч. 8 ст. 212 ЦПК України копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Бориспільського міськрайонного суду Київської та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Шкребтій В.В. - та зобов`язати його з`явитися в призначене судове засідання до Миронівського районного суду Київської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: А.Я. Волчко

Дата ухвалення рішення05.06.2023
Оприлюднено06.06.2023
Номер документу111300073
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: витребування майна із чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —369/157/20

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 06.04.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 10.09.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Ухвала від 19.07.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Усатов Д. Д.

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Усатов Д. Д.

Ухвала від 18.12.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Усатов Д. Д.

Ухвала від 18.12.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Усатов Д. Д.

Ухвала від 08.09.2020

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Пінкевич Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні