Ухвала
від 30.08.2010 по справі 2а-15251/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний ад міністративний суд

У Х В А Л А

про розстрочення виконанн я постанови суду

30 серпня 2010 р. Справа № 2а-15251/10/0570

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Г вардійської дивізії, 17

Донецький окружний адмі ністративний суд у складі:

головуючого - судді Зекунова Е.В.

при секретареві Васнє ві Д.Г.

за участю:

представника позивача не з' явився

представника відповідача Омельченко Л.П.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні заяву Това риства з обмеженою відповіда льністю «Ясинуватський агро буд» про розстрочення викона ння постанови по адміністрат ивній справі за позовом

Управління пенсійного фон ду України в Ясинуватському районі Донецької області

до

Товариства з обмеженою від повідальністю «Ясинуватськ ий агробуд»

про

стягнення заборгованості

В С Т А Н О В И В:

Позивач, УПФУ в Ясинуватськ ому районі Донецької області , звернувся до суду з позовом д о Товариства з обмеженою від повідальністю «Ясинуватськ ий агробуд» про стягнення за боргованості.

Постановою від 22.07.2010 року поз ов задоволено повністю. Згід но постанови суду із відпові дача на користь позивача стя гнуто 29349,83 гривень заборговано сті.

До суду надійшла заява відп овідача про розстрочення вик онання вказаної постанови су ду.

Відповідач в своїй заяві пр осив суд відстрочити, згідно графіку, на дванадцять місяц ів виконання указаної постан ови суду, в обґрунтування чог о вказав на скрутне матеріал ьне становище підприємства.

В судовому засіданні предс тавник заявника наполягав на задоволенні заяви, надавши п ояснення, аналогічні викладе ним у неї.

Представник УПФУ в Ясинува тському районі Донецької обл асті в судове засідання не пр ибув, про час та місце розгляд у справи був повідомлений на лежним чином, про причини нея вки суд не повідомив.

Суд, вислухавши пояснення з аявника, представника УПФУ в Ясинуватському районі Донец ької області, дослідивши пис ьмові матеріали справи, прих одить до наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 263 КАС Ук раїни суд розглядає питання про розстрочення або розстро чення виконання, зміну чи вст ановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судово му засіданні з повідомленням державного виконавця або ст орони виконавчого проваджен ня, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть уч асть у справі, та у виняткових випадках може відстрочити а бо розстрочити виконання, зм інити чи встановити спосіб і порядок виконання рішення. Н еприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і мі сце розгляду справи, не переш коджає судовому розгляду.

У відповідності до ч. 1 ст. 263 КА С України, за наявності обста вин, що ускладнюють виконанн я судового рішення (відсутні сть коштів на рахунку, відсут ність присудженого майна в н атурі, стихійне лихо тощо), дер жавний виконавець може зверн утися до адміністративного с уду, що видав виконавчий лист , із поданням, а сторона викона вчого провадження - із заявою про розстрочення або розстр очення виконання, зміну чи вс тановлення способу і порядку виконання судового рішення.

Відповідно до постанови де ржавного виконавця відділу д ержавної виконавчої служби Я синуватського міськрайонно го управління юстиції від 16.08.20 10 року відкрито виконавче про вадження з примусового викон ання указаної постанови Доне цького окружного адміністра тивного суду.

За таких обставин суд вважа є за необхідне клопотання за явника задовольнити повніст ю, оскільки воно обґрунтован е та підтверджене доказами, а саме фінансовими звітами пі дприємства.

З урахуванням викладеного , керуючись ст. ст. 165, 186, чч. 1-2 ст. 263 К АС України, суд,

У Х В А Л И В

Заяву Товариства з обмежен ою відповідальністю «Ясинув атський агробуд» про розстро чення виконання постанови До нецького окружного адмініст ративного суду від 03.06.2010 року за №2-а-15251/10/0570, задовольнити повніс тю.

Розстрочити виконання пос танови Донецького окружного адміністративного суду від 03.06.2010 року за №2-а-15251/10/0570 строком на 12 (дванадцять) місяців, почина ючі з 01.09.2010 року, з виплатою прот ягом одинадцяти місяців щомі сячно по 2446 (дві тисячі чотирис та сорок шість) гривень та в ос танній дванадцятий місяць - 2443 (дві тисячі чотириста сорок три) гривень 83 копійки.

Апеляційна скарга на ухвал у суду першої інстанції пода ється протягом п' яти днів з дня проголошення ухвали. Якщ о ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оска ржує, апеляційна скарга пода ється протягом п' яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо й ого не скасовано, набирає зак онної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного про вадження або набрання законн ої сили рішенням за наслідка ми апеляційного провадження .

Повторне звернення тієї ж о соби до адміністративного су ду з таким самим адміністрат ивним позовом, щодо якого пос тановлено ухвалу про відмову у відкритті провадження, не д опускається.

Суддя < Довідник >

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.08.2010
Оприлюднено14.09.2010
Номер документу11131566
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-15251/10/0570

Ухвала від 30.08.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зекунов Е. В.

Ухвала від 09.08.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зекунов Е. В.

Постанова від 22.07.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зекунов Е. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні