Ухвала
від 12.06.2023 по справі 597/1173/23
ЗАЛІЩИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/597/185/2023

Справа № 597/1173/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"12" червня 2023 р. м. Заліщики

Суддя Заліщицького районного суду Тернопільської області Васильченко В.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ,представник адвокатГолоден ОлександрМихайлович до ОСББ «Олімп», ОСОБА_2 про усунення збитків спричинених незаконним будівництвом шляхом зобов`язання вчинити дії ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивачка ОСОБА_1 звернулась до Заліщицького районного суду з даним позовом.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України.

Підстави, визначенні статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні, тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19, 175, 177, 187, 277 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 , представник адвокат Голоден Олександр Михайлович до ОСББ «Олімп», ОСОБА_2 про усунення збитків спричинених незаконним будівництвом шляхом зобов`язання вчинити дії прийняти до розгляду та відкрити провадження.

Справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання по справі призначити на 11 липня 2023 року з 9 год. 00 хв. в залі судових засідань №1 Заліщицького районного суду Тернопільської області (вул. Лисенка 1 м. Заліщики Чортківський район Тернопільська обл.).

Встановити відповідачам 15-денний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У цей строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, а також усі письмові та електронні докази (які можливо надати до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідно до вимог ч.4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд згідно з ч.8 ст.178 ЦПК України вирішує справу за наявними матеріалами.

Згідно з ч.1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

У разі подання відповідачем відзиву, встановити позивачу 5-денний строк для подання до суду відповіді на відзив з одночасним направленням його копії іншим учасникам справи.

У разі подання позивачем відповіді на відзив, становити відповідачу 5-денний строк для подання заперечення з одночасним направленням його копії іншим учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду та наявність у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення учасник справи подає суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання з одночасним надісланням копії заяви в той самий строк іншим учасникам справи.

Веб-сторінка на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи: https://court.gov.ua/fair/sud1905.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій її частині ухвала оскарженню не підлягає.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В. В. Васильченко

СудЗаліщицький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення12.06.2023
Оприлюднено15.06.2023
Номер документу111493091
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —597/1173/23

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Шевчук В. М.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Васильченко В. В.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Васильченко В. В.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Васильченко В. В.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Заліщицький районний суд Тернопільської області

Васильченко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні