Ухвала
від 22.06.2023 по справі 175/1823/23
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/1823/23

Провадження № 2/175/454/23

2023 рік

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 червня 2023 року смт Слобожанське

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої: судді Дараган Л.В.

розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до сільського голови Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, Виконавчого комітету Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області про визнання незаконним та скасування рішення, розпорядження та поновлення на роботі, за участю третіх осіб Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, Любимівського ліцею Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до сільського голови Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, Виконавчого комітету Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області про визнання незаконним та скасування рішення, розпорядження та поновлення на роботі, за участю третіх осіб Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області, Любимівського ліцею Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

Ухвалою Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області від 24 квітня 2023 року відкрито провадження у цивільній справі та справу призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Від представника відповідача Виконавчого комітету Любимівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області надійшло клопотання про проведення розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Від представника позивачки надійшло клопотання про проведення розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Суд, дослідивши доводи клопотань, вивчивши матеріали цивільної справи, приходить до висновку про необхідність проведення розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін, виходячи з таких підстав.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Так, вбачається, що за встановлених обставин, а також з метою справедливого, неупередженого та своєчасного розгляду і вирішення цивільної справи, характер спірних правовідносин вимагає проведення у справі судового засідання з повідомленням (викликом) сторін.

Таким чином, з урахуванням вищевикладеного, суд вважає необхідним розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст. 279 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Розгляд цивільноїсправи запозовною заявою ОСОБА_1 досільського головиЛюбимівської сільськоїради Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті,Виконавчого комітетуЛюбимівської сільськоїради Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті провизнання незаконнимта скасуваннярішення,розпорядження тапоновлення нароботі,за участютретіх осіб Любимівськоїсільської радиДніпровського районуДніпропетровської області,Любимівського ліцеюЛюбимівської сільськоїради Дніпровськогорайону Дніпропетровськоїобласті, проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Справу призначити до розгляду по суті в судовому засіданні на 14 годину 00 хвилин 31 липня 2023 року в приміщенні Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, смт Слобожанське, вул. Героїв України, 7.

В судове засідання викликати сторони, третіх осіб.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на сторінці офіційного веб-порталу судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dp.dp.court.gov.ua/sud0410/.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили негайно після її проголошення, а ухвала, що постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення22.06.2023
Оприлюднено26.06.2023
Номер документу111735282
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування рішення, розпорядження та поновлення на роботі,

Судовий реєстр по справі —175/1823/23

Постанова від 27.03.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лопатіна М. Ю.

Постанова від 27.03.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лопатіна М. Ю.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лопатіна М. Ю.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лопатіна М. Ю.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лопатіна М. Ю.

Рішення від 13.11.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Рішення від 13.11.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Дараган Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні