Ухвала
від 04.07.2023 по справі 560/11887/23
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 560/11887/23

УХВАЛА

04 липня 2023 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Гнап Д.Д., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Українського центру оцінювання якості освіти , Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до Українського центру оцінювання якості освіти, Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти в якому просить:

- визнати протиправним рішення Українського центру оцінювання якості освіти про анулювання результатів національного мультипредметного тесту ОСОБА_1 ;

- визнати протиправним та скасувати рішення регламентної комісії при Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти №25 від 16 червня 2023 року в частині розгляду заяви ОСОБА_1 щодо надання йому можливості взяти участь у додаткових сесіях;

- визнати протиправним та скасувати рішення Українського центру оцінювання якості освіти №10 від 21 червня 2023 року в частині відмови у задоволенні апеляційної заяви ОСОБА_1 на рішення Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти про недопуск до участі в НМТ під час додаткових сесій;

- зобов`язати Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти допустити ОСОБА_1 до участі у додатковій сесії НМТ у 2023 році.

Позивач підставою позову зазначає порушення відповідачем вимог Закону України "Про повну загальну середню освіту".

Адміністративний позов подано з дотриманням вимог статей 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України немає.

Справа підсудна Хмельницькому окружному адміністративному суду.

Керуючись статтями 162-164, 171, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Українського центру оцінювання якості освіти (вул. Володимира Винниченка,5,Київ 53,04053) , Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (вул. Київська, 46, м. Вінниця, 21009) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії.

Розглянути справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Надати відповідачу строк для подання відзиву на позов - 15 днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі.

Надати позивачу строк для подання відповіді на відзив - 2 дні з дня вручення йому відзиву на позов.

Надати відповідачу строк для подання до суду заперечення на відповідь позивача на відзив - 2 дні з дня вручення йому відповіді на відзив.

Копія відзиву (відповіді на відзив, заперечення) та доданих документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву (відповіді на відзив, заперечення) до суду.

До відзиву (відповіді на відзив, заперечення) додаються : 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву (відповіді на відзив, заперечення) і доданих доказів іншим учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуюча суддяД.Д. Гнап

Дата ухвалення рішення04.07.2023
Оприлюднено06.07.2023
Номер документу111977969
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —560/11887/23

Постанова від 28.11.2023

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Сушко О.О.

Ухвала від 24.08.2023

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Сушко О.О.

Рішення від 18.07.2023

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Гнап Д.Д.

Ухвала від 04.07.2023

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Гнап Д.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні